YelloTools nyhed, tilbud & tip: Uge 23

YelloTools nyhed, tilbud & tip: Uge 23

YelloTools nyhed

Michael Althoff der er manden bag succesen YelloTools, har ikke alene udtænkt og produceret en lang række værktøjer til skilte- og printproduktion, han er også foregangsmand for LEAN. LEAN er en samling af principper, teknikker, metoder, værdier, kultur og værktøjer som, vil vi påstå, alle virksomheder kan have gavn af. Meget af det kan også bruges i vores private liv.

Michael har skrevet en bog der er værd at læse. Den findes på Engelsk og Tysk. Du kan enten bestille den her: https://www.michael-althoff.com/en/product/the-lean-deal-english/ eller købe for mindst kr. 1.500 YelloTools værktøj hos vikiallo i denne uge.

Faktisk betaler du kun 1.200, da vi i denne uge giver 20%, se under tilbud.

YelloTools nyhed, tilbud & tip: Uge 23 YelloTools bog scaled vikiallo

YelloTools tilbud

Køb for mindst kr. 1.500 YelloTools værktøj og få 20% rabat samt Michael bog på Engelsk u/b.

Du kan finde YelloTools værktøjer i vores katalog eller i vores webshop ved at skrive YT0 (nul), YT1 eller YT2. Tilbud gælder kun i uge 23.

YelloTools nyhed, tilbud & tip: Uge 23 IMG 8562 vikiallo

Trænger dit bord til nyt skæreunderlag, mangler du sikkerhedslinealer, rulleopbevaring, knive eller andet værktøj? Så bestil i vores

webshop https://vikiallo.dk/webshop/
på telefon 77345511 eller [email protected]

YelloTools Tip

Vil du vide mere om YelloTools, Michael, LEAN eller se en virksomhed der virkelig har styr på tingene så se denne video: https://youtu.be/Et9eJZDud90

I vikiallo forsøger vi også at bruge LEAN. Vi har et stykke vej endnu, men ved at placere de ting der skal bruges til en proces tæt på hinanden, sparer vi mange skridt. Vores lagerplaceringen er nu efter KAOS princippet og vi plukker ikke efter ordrer men efter lokation.

Husker du at bruge den lille label der sidder for enden af en kasse fra os? Når du sætter den ind i kernen på din rulle, ved du altid hvilket produkt du står med:https://youtu.be/cGaeArbnEWg

Hvordan kan LEAN bruges privat? Bare et lille eksempel. I vores tøjskab var der mørkt, så man skulle først tage et stykke tøj ud af skabet og hen i lyset for at se farven og om det var det man ville have på. Nu har vi tynde LED lysstriber i loftet i skabet og kan med det samme se farve osv når vi åbner skabet.

Velkommen hos vikiallo!

YelloTools nyhed, tilbud & tip: Uge 23 KH vikiallo scaled vikiallo