VIDEO: Analyser din grafik med VAS fra 3M

VIDEO: Analyser din grafik med VAS fra 3M

Prøv VAS gratis

Følg linket https://vas.3m.com, opret dig og få 2 gratis analyser. Du kan altså gratis prøve programmet, inden du beslutter dig for at tegne et abonnement til ca. 300kr i måneden.

Hvad 'fanger' blikket?

Nu kan du få hjælp til at tjekke effektiviteten af dine grafiske opgaver! Ser folk logoet på mit bildesign? Virker min online bannerannonce? Hvad stjæler opmærksomheden fra mit skilt? Få svaret med VAS fra 3M. VAS er et online værktøj som 3M har brugt flere år på at udvikle. Det er trænet til at afgøre hvad der fanger blikket i løbet af de første 3-5 sekunder. Du kan uploade dit design online, eller direkte fra Adobe Photoshop, og få en komplet rapport, som på en overskuelig måde viser dig hvad der fanger blikket.

Slut med 'synsninger'

3M VAS analyse

Kundemøder har aldrig været nemmere! Med en VAS-analyse har du noget helt konkret, videnskabeligt at vise dine kunder, når du skal præsentere dem for den løsning du har designet til dem. Du kan vise dem hvorfor dit forslag virker, og nemmere sælge din idé til kunden.

Design af vikiallo's prisliste

Vi har selv testet VAS med gode resultater. Første gang vi brugte VAS som en del af en designprocess, var da vi arbejdede med designe til vores prisliste for 2018.

Første udkast:

Andet udkast:

Som det ses af analysen af første udkast, trækkes fokus væk fra logoet og teksten. Dette skyldes at trekanterne i venstre side 'larmer' for meget. Bl.a. viser analysen at kontrasterne fanger øjet, og at se sølvfarvede 'stjerner' samtidigt er med til at trækkes fokus væk. For at få mere fokus på logoet og teksten, var det altså nødvendigt at lægge en dæmper på trekanterne.

Efter at have lavet div. rettelser, endte vi med hvad du kan se under 'Andet udkast'. Som analysen viser er det lykkedes at dæmpe trekanterne, og derved få mere fokus på logoet. Rækkefølgen som øjet følger viser også at logo og tekst bliver set først, hvorefter de grafiske elementer som trekanterne og stjernerne kommer i bagefter.

Vi er meget begejstrede for at kunne arbejde med dette nye værktøj, og glæder os til at komme til at bruge det meget mere i fremtiden :-)


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.