Vægdekoration mediemappe – Gulvlaminat tilbud – Åbningstider og GLS

Vægdekoration mediemappe – Gulvlaminat tilbud – Åbningstider og GLS

Nyhed!

Vægdekoration mediemappe

Så er den klar, den nye mediemappe med tapeter og folie til vægdekoration. Der er printmedier til Eco-solvent, UV og Latex. Med eller uden klæb. Med struktur eller uden.

Vægdekoration mediemappe – Gulvlaminat tilbud – Åbningstider og GLS image00011 scaled vikiallo

Du kan bestille den hos din vikiallo sælger.
Eller på [email protected] eller 7734 5511

Tilbud gulvlaminat

Som du nok ved har vi et stort udvalg af printfolier og laminater til gulvprint. I denne uge har vi et ekstra godt tilbud på gulvlaminat fra DryTac.

Log-in for at se tilbud.

PS: hvis du ikke har vores mediemappe med løsninger til gulvreklame, så sig til, så sender vi den til dig.

Ex moms. Du kan bestille hos din sælger i vikiallo,
eller på [email protected] eller 7734 5511.

Åbningstider og vigtig GLS info

Vikiallo holder åbent alle dage, dog med nedsat bemanding mellem jul og nytår.

Vægdekoration mediemappe – Gulvlaminat tilbud – Åbningstider og GLS gls 1 vikiallo

Alle pakkedistributører er lagt ned af et kæmpe black-Friday og julesalg. Flere udtaler at der næsten er dobbelt så mange pakker som i 2019 samme tid. Så selvom vi sender dine varer samme dag vi får ordren (99,6% er uden restordrer) så forvent der går længere tid end normalt. Der kan gå op til 3-4 hverdage før du modtager din pakke.
Det er heller ikke nogen garanti at sende med Ekspress 10 levering i denne tid, men vores erfaring er dog at disse kommer hurtigere frem.

 

Der er så mange pakker i depot, så kan GLS ikke aflevere din pakke hos dig så risikerer du den sendes retur med det samme pga pladsmangel. Du kan selv lave en aftale om at de må stille dine pakker et bestemt sted, såfremt du ikke er hjemme.

 

Det anbefales at pakker der skal være fremme inden jul sendes senest 19.12, det giver en indikation af forventet leveringstid.

 

Som altid kan du også hente hos os i Kolding, dog nu med udvidet Covid 19 sikkerhed (afhentning udenfor).

Sidste nyt vedr. ordreafgivelse

Tak fordi du handler hos os. Med de sidste nye restriktioner fra myndighederne, sidder vores sælgere klar ved telefon, mail og webshop. Der vil ikke være sælgere fysisk i vikiallo de kommende uger. Der vil dog være vores dygtige lagerdrenge så du kan få sendt varer og afhente varer. Så bestil inden du kommer, så du undgår unødig ventetid.