Store PPF lakbeskyttelses nyheder, tilbud og tip – Uge 47

Store PPF lakbeskyttelses nyheder, tilbud og tip – Uge 47

PPF Nyheder!

Nu er der kommet nogle nye hjælpemidler og værktøjer som vi ikke kan forstår vi har kunnet undvære, til montering af PPF lakbeskyttelsesfolie.

BumperRacer (502218): 3 stk værktøjer med forskellig vinkel til at tegne/skære efter når der skal laves stenslagfolie på læssekanten. Hjælper med at lave en lige kant.

Ape Duo Green/Red (502212 og 502214): Smart lille skraber der er skåret skrå på kanten så den kan komme helt ud til kanterne med maksimalt tryk. Er også super anvendelig til autofilm montage. Duo Green er den hårde version og Duo Red den lidt blødere.

PPF Sandwich (502224 og 502226): En uundværlig 3-lags gummi skraber til PPF. Er skåret skrå fra begge sider så den er skarp på midten, hvilket gør at man kan regulere trykket ved at vinkle skraberen. Fås i 2 størrelser; 4" = 10 x 7 cm og 5" = 12,5 x 7 cm.

ApeApplePortion (502205): Koncentrat til PPF montage. Tillader at man kan repostionere folien, og giver et godt tack når der skrabes. Smart beholder med indbygget målebæger. Behagelig duft af æble J

ApeFoamPortion/EasyPump Foam (502208 og 502209): Koncentrat til PPF montage. Sammen med EasyPump Foam sprayes montagevæsken ud som skum. Det gør for det første at man tydeligt kan se hvor man skraber da skummet er synlig igennem PPF’en, og dermed minimere ’helligdage’. For det andet bliver det hængende på de lodrette flader og løber ikke af.

Se video hvor Steen viser de spændende nyheder

Bestil på 7734 5511 eller [email protected]

PPF Tilbud

Vi vil gerne hjælpe dig i gang med et nyt forretningsområde, derfor har vi sammensat et par gode tilbud.

Store PPF lakbeskyttelses nyheder, tilbud og tip – Uge 47 LLumar Window Film vikiallo

Log-in for at se priser.

Bestil på 7734 5511 eller [email protected]

Tip

PPF Tips:

PPF kaldes meget forskelligt: PaintProtectionFilm, Lakbeskyttelses Folie, Stenslags Folie, AntiRidse Folie m.f. Mange ønsker at beholde deres farve på bilen, men vil gerne passe godt på lakken. PPF modvirker stenslag, påvirkning af kemikalier, ridser fra vaskehal og ind/udstigning.

Vi går igen en periode i møde med salt, sten og skidt på vejen - det er hårdt ved bilens lak.

Udvid din forretning med PPF montage og hjælp kunderne med at få deres biler sikkert igennem vinterens strabadser.

Om det er indstigningsområdet, læssekanten, fronter eller hele indpakninger, så vil LLumar PPF beskytte optimalt og give merslag til forretning.

Vil du gerne vide mere om PPF og dens muligheder, så kontakt os gerne.

Ved montage af PPF kan det til tider være svært at se hvor langt man kommer når man skrabe montagevæsken ud, og når man sprøjter montagevæske på lodrette flader har de tendens til at løb ned og skabe ’bare’ områder hvor PPF’en tacker.

Brug derfor den nye ApeFoamPortion med tilhørende EasyPump Foam fra Yellotolls. Den danner en skum overflade så man tydeligt kan se hvorlangt man kommer når man skraber, samtidig med at den bliver siddende hvor den bliver sprøjtet på.

ApeFoamPortion tillader at man kan slide PPF’en uden problemer, men også at man ved et tryk med skraberen få den til at tacke.