Spar op til 70% på Roll-Up systemer!

Roll-Up tilbud - Spar op til 70%

Spar op til 70% på Roll-Up systemer!

For at sige det som det er, så har vi købt lidt for mange roll-up systemer hjem. Vi har fået en god pris og den sender vi videre til dig. Tilbud gælder fra 12. januar og resten af januar, men vent ikke for længe, til de priser kan vi jo løbe tør igen :)

RollScreen Standard 80x200
OptiPrint Roll-Up Basic taske

RollScreen Standard 80 x 200 cm

God kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 1 fod i midten med sort plastafslutning og sorte plast ende stykker så der ikke er skarpe kanter. Med sort bæretaske. Flot finish. 80cm x 200cm. Der er 9 stk i 1 kasse.

Tilbud gælder ikke længere

OptiPrint Roll-Up Basic III 85x200
OptiPrint Roll-Up Basic taske

OptiPrint Roll-Up Basic III 85 x 200 cm

God kraftig kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden, forstærket hul så stangen står meget stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder med grå plastafslutning så der ikke er skarpe kanter. Med sort bæretaske. Flot finish. Tynd papkasse rundt om hvert system. 85cm x 200cm. Der er 6 stk i 1 kasse.

Tilbud gælder ikke længere

OptiPrint Roll-Up Challenger 85x200
OptiPrint Roll-Up kvalitetstaske

OptiPrint Roll-Up Challenger 85 x 200 cm

God kraftig kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder. Med lækker foret sort bæretaske der opnås på langs. Flot finish. Kraftig papkasse om hvert system som du kan bruge til at videresende i. 85cm x 200cm. Der er 6 stk i 1 kasse.

Tilbud gælder ikke længere

OptiPrint Roll-Up Heavy III 85x200cm
OptiPrint Roll-Up Basic taske

OptiPrint Roll-Up Heavy III 85 x 200 cm

God kraftig kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden, forstærket hul så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder med grå plastafslutning så der ikke er skarpe kanter. Med lækker ekstra foret sort bæretaske der opnås i toppen. God papkasse om hvert system som du kan bruge til at videresende i. Flot finish. 85cm x 200cm. Der er 6 stk i 1 kasse. Findes i andre bredder.

Tilbud gælder ikke længere

OptiPrint Roll-Up Sort III 85x200
OptiPrint Roll-Up Basic taske

OptiPrint Roll-Up Sort III 85 x 200 cm

God kraftig kvalitet sort aluminium. Modtagerknop i bunden, forstærket hul så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder med sort plastafslutning så der ikke er skarpe kanter. Med lækker ekstra foret sort bæretaske der opnås i toppen. God papkasse om hvert system som du kan bruge til at videresende i. Flot finish. 85cm x 200cm. Der er 6 stk i 1 kasse.

Tilbud gælder ikke længere


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.