Solfilm og solafskærmning

Solfilm og solafskærmning

Hvor er det skønt at se solen igen og mærke varmen. Med sol og varme følger også et behov for at mindske falmning, varme, uønskede reflekser og øge privatliv.

Hos vikiallo finder du hele paletten af solfilm, sol rullegardiner og lamelgardiner, værktøj til montage samt den rådgivning du har brug for til dine projekter.

Vores lager er fyldt op så vi kan hjælpe med stort og småt!

LLumar solfilm

Kvalitets solfilm med lang garanti og holdbarhed der dækker alle behov for reduktion af varme, blænding og UV stråler. Muligheder til både bil og bygninger.

Solfilm og solafskærmning LLumar billede1 vikiallo

Optisun solfilm

Vi har håndplukket nogle prisgunstige produkter under vores eget brand der hedder Optisun. Alle produkter er af en god kvalitet og lette at arbejde med.

Solfilm og solafskærmning opti vikiallo

Multifilm

Vores nye sol rulle- og lamelgardiner. En fleksibel, enkel og yderst effektiv løsning i de tilfælde hvor solfilm ikke er det optimale.

Multifilm er en løsning der anvendes når behovet er der, og i de perioder der ikke er behov kan man så få fuld gavn af lyset udefra. Den funktionelle film i systemerne er en præget solfilm i kraftig kvalitet.

Der er frit udsyn indefra selv ved brug af filmen med laveste lysgennemgang på 1%. Rullegardinsystemet består af en topboks og sideskinner standard i hvid eller elokseret aluminium, manuel eller elektrisk betjening.

Solfilm og solafskærmning multifilm vikiallo

HUSK vi hjælper gerne med at skære din solfilm. Ring og hør om vores service.

Vores intern salg sidder klar på 77345511 til at hjælpe og guide dig. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores specialist, Steen, på 60220787