Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5

Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5

Skæreplottere nyhed!

I morgen 02.02.2021 lanceres en ny serie af skæreplottere. Kontakt os fra i morgen hvis du vil vide mere :o)

Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5 discover teaser for summa e vikiallo

Skæreplotter tilbud

Brugt skæreplotter

Summa S Class 2 T140 med gulvstand og kurve. Foliebredde op til 1450mm. Som ny. Nypris kr. 71.175. 6 mdr’s garanti

Kun kr. 39.990,-

Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5 s140d web 2 vikiallo

Demomodel skæreplotter

Roland GR-640 64" med gulvstand og kurve. Foliebredde op til 1625mm. Som ny. Nypris kr. 41.403. 12 mdr’s garanti.

Kun kr. 29.990,-

Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5 gr.photo .1 vikiallo

Nye skæreplottere

SummaCut D60R med gulvstand og kurve. Foliebredde op til 670mm. Let at betjene. Robust opbygning. Normalpris kr. 17.138

Kun kr. 12.990,- (kun 3 sæt til denne pris)

Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5 d75 web 3 vikiallo

Skæreplotter tip

Får du optimal udnyttelse af din skæreplotter? Vi har samlet 10 små tips her der måske kan hjælpe dig.

Skæreplottere – nyhed, tilbud og tip: Uge 5 Critical Thinking Icons vikiallo

1.       Sørg for at din kniv ikke er for langt ude af knivadapteren. Det giver mindre god skæring. Du kan teste med knivholder i hånden og manuelt skære den folie du bruger for at se om dybden passer.

2.       Brug den rigtige kniv til opgaven. De fleste fabrikater af skæreplottere har mange forskellige knive, alt efter om det er tynd folie, almindelig skærefolie, refleksfolie, sandblæsningsfolie og nogen har også knive til tynd plast som PP, PET m.f.

3.       Skift også knivholderen. Det er ikke kun kniven der bliver slidt. Knivholderen bliver slidt og selv med en ny kniv får du ikke optimal skærekvalitet.

4.       Skift også skærelisten. Den ligger under folien hvor der skæres og hvis du med en negl kan mærke der er ujævnheder i den så skift den. Løft den gamle skæreliste op. Rens for limrester med lampeolie og fnugfri klud. Monter den nye liste omhyggeligt.

5.       Indstil plotteren korrekt. Du kan som regel vælge offset, hastighed under skæring, op/ned hastighed, hastighed under flytning af vogn. Offset er på en efterløbs kniv selvsagt vigtig, men hastighederne har også meget at sige alt efter folietype og detaljegrad.

6.       Rengør pinch rollere (de små gummivalser/hjul der trykker ned på folien) med sprit og fnugfri klud. Forsigtigt. Der kommer hurtigt til at sidde rester af folieoverfladen, så fremføring er mindre præcis.

7.       Rengør også fremtræks hjul (de ruflede metalhjul der sidder under folien og under pinch rollerne) for snavs og folierester med en lille børste, evt en metalbørste.

8.       Får du "stød" når du bruger plotteren så har du et problem med statisk elektricitet. Sørg for god jordet strømforbindelse og det rigtige kabel. Stil helst din plotter på betongulv, ægte trægulv og ikke gulvtæppe eller plast materialer.

9.       Juster længderetningen. Dette kan gøres på mange plottere. Alt efter hvor glat folien er og hvor gode din pinch rollere osv er, vil du opnå en forskellige længde, men du kan justere så du kommer tættere på det du ønsker. Sørg for at folien kan loades frit og ikke skal trækkes fra en tung rulle for hver runde. Er du stadig ikke tilfreds med størrelse på din udskæring så køb et skærebord :o)

10.   De fleste plottere kan skære i PP plast (ofte med reflekskniv) uden at skære igennem. Men efter ridsning kan du knække plasten og vupti har du nye muligheder, eks. dørhængere og meget andet.