Sign, Print & Pack

Sign, Print & Pack

Nu er det snart tid til Sign, Print & Pack og vi glæder os helt vildt til at vise en masse nye, kreative løsninger frem for jer alle. Denne gang kan du møde os på hele 3 forskellige stande:

Stand 4032 - Upcycling
Oplev trenden der er grønnere end genbrug. Se hvordan du kan bruge designfolie til at puste nyt liv i ellers udtjent interiør. Vi viser eksempler på opgaver du kan løse, og hvor mange muligheder du får ved at tænke ud af boksen.

Stand 3032 - Værktøj 
Her får du mulighed for hands-on med det nyeste værktøj! Jonas fra Yellotools står klar til at vise de mange muligheder, og som noget helt nyt får du mulighed for at købe værktøj og få det med hjem med det samme! 

Stand 3132 - Maskiner & Medier 
På vikiallo's hovedstand viser vi alt inden for visuel kommunikation. Oplev de nyeste printere fra Roland, Epson og OKI, løsninger inden for dyesub, den helt nye 'Speed Applicator SP140' og meget, meget mere.


Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.