Pas på ryggen, stræk dig ikke helt så langt med ergonomi

Pas på ryggen, stræk dig ikke helt så langt med ergonomi

Pas på dig selv og dine kollegaer. Skån ryggen så meget som muligt og undgå at strække dig til det siger knæk. Du kan med disse ergonomiske værktøjer gøre en stor forskel. Du får færre tunge løft og undgår at strække dig helt så meget. Du sparer også tid og plads.

Pas på ryggen, stræk dig ikke helt så langt med ergonomi Ergonomi LongReach vikiallo

Stræk dig ikke helt så langt:
Skær ubesværet med LongReach cutter

Med LongReach Duo Mag 60cm, kan du nå langt uden at strække dig. Perfekt til at dele/skære folie, banner, film m.m. hen over dit arbejdsbord eller din flatbedlaminator. Med de indbyggede magneter kan du placere den på din flatbedlaminator så den altid er ved hånden. Du kan både skubbe og trække.

Pas på ryggen, stræk dig ikke helt så langt med ergonomi Ergonomi Twister02 vikiallo

Hold styr på rullerne:
Spar plads, flyt ruller nemt, undgå de vælter

Med Twister kan du placere 9 ruller folie, printmedier eller laminat på vognen. Du kan let flytte den rundt med de 4 stærke hjul der er monteret. Twister findes til 3” rullekerne (den mest brugte) og 2” rullekerne (ofte printmedier til vandbaseret blæk).

Pas på ryggen, stræk dig ikke helt så langt med ergonomi Ergonomi YouLifter vikiallo

Løft ruller elektrisk:
Flyt og løft ruller og andet som det passer dig

Youlifter er en genial opfindelse, som skåner din ryg. Maskinen er robust, har en lækker finish og har strøm nok til at holde en arbejdsdag. Youlifter findes i 3 forskellige modeller.

Pas på ryggen, stræk dig ikke helt så langt med ergonomi Ergonomi MedieBooster vikiallo

Pas på din ryg:
Spar tid, plads og kræfter med en MediaBooster

Op til 8 ruller kan monteres, og skiftes med tryk på en knap. Karrusellen kører den ønskede rulle frem. Ofte kan man i en printproduktion nøjes med 8 faste ruller og dermed kun skifte til specielle opgaver. MediaBooster findes i 138cm og 163cm bredde. Kan i dag leveres til Roland, Oki, Summa, Mimaki og Mutoh.