Opgradering af Roland VersaWorks RIP

Opgrader VersaWorks DUAL RIP

Opgradering af Roland VersaWorks RIP

Roland giver nu mulighed for at opgradere din VersaWorks RIP til VersaWorks DualRIP. Selve opgraderingen er gratis og vi kan tilbyde installationen til en speciel pris.

Hvem kan opgradere?

Hvis du bruger VersaWorks i dag og har en af disse printere: XR-640, VS-640i/540i/300i, SP-540i/300i, BN-20, RF-640, LEJ-640/640F, LEC-540/330, LEF-20/12, RT-640. Ældre printere er ikke understøttet af opgraderingen og vi ved ikke om de senere vil blive det. Nyere printere end de nævnte kører sandsynligvis allerede med DualRip og der er en gratis opdatering mulig, så du også kan køre de nævnte printere fra DualRip.

Hvad får jeg ud af at opgradere?

Bedre og mere korrekt håndtering af PDF, EPS og PS filer. Du undgår transparens-, skygger- og lagproblemer. Forbedret farvegengivelse af PDF job. Bedre styring af Roland UV printere med hvid/CMYK print. RIP tiden af PDF filer er forbedret. Du kan fortsat bruge dine farveprofiler, indstilling og job fra VersaWorks i DualRip. Brugerfladen er meget end, så det vil ikke kræve den store tilvænning af bruge DualRip. Link til opgradering: VersaWorks DualRIP

Kan jeg selv installere opgraderingen?

Måske. Du skal starte med at opgradere firmware i din printer. Herefter hente og installere VersaWorks DualRIP, sørge for at din opsætninger er som du er vant til, hente farveprofiler og lave test. Hvis du er usikker på noget af dette, vil vi anbefale du enten ikke opgraderer eller får en tekniker til det.

Er der nogen ulemper ved at opgradere?

Nogle af de job du er vant til at printe fra PDF filer, vil vises mere korrekt hvad angår farver og overgange og udtryk/farver vil dermed være ændret. Du kan dog vælge fortsat at have den gamle VersaWorks installeret og printe disse job fra denne hvis du ikke ønsker de nye muligheder til gamle job. I den nye DualRip kan du bruge PrePress General og Custom High-Performance indstillinger for bedre farvestyring og flottere print.

Hvad tilbyder vikiallo i forbindelse med opgradering?

Løsning 1: kræver at du er ved din printer/telefon og at din computer der styrer din printer er på internettet. Vi opgraderer via TeamViewer og behøver ikke komme på din adresse. Det tager ca. 2 timer og vi tilbyder dette til kr. 1.580,-

Løsning 2: vi kommer på din adresse og foretager opgradering og test. Kr. 1.580,- + kørsel. Bestiller du et service på din Roland samtidigt, laver vi opgradering u/b.

Kontakt os gerne på [email protected] eller 7734 0916 for at bestille os til at udføre opgradering.