Opgradering af Roland VG til VG2

Opgradering af Roland VG til VG2

Roland tilbyder stærkt opgraderingsprogram for
TrueVIS VG-ejere

Roland DG har annonceret et opgraderingsprogram, der giver nuværende ejere af VG-640 og VG-540 bredformat printere mulighed for at få mange af de nyeste, mest avancerede funktioner fra VG2-serien på deres nuværende enheder.

Opgraderingen gør VG-printerne kompatible med den nyeste TR2-farve, den nyeste VersaWorks 6 RIP-software, en række nye print and cut-funktioner, der samlet set leverer en forbedret produktivitet og effektivitet.
Med opgraderingen vil VG-ejere få en række nye funktioner til at optimere print og cut-præcisionen samt en større brugervenlighed. Det vil samlet set betyde en mere effektiv produktion.

VG-640/540-brugere kan opgradere deres enheder ved at downloade den specifikke firmware og den nyeste version af VersaWorks 6 RIP-software.

Priser for selve opgraderingskit:

VG-VU-TR2-CMYK: kr. 6.772,50 (til 2 x CMYK)
VG-VU-TR2-7C: kr. 6.772,50 (CMMYK LC LM LK)
VG-VU-TR2-WH: kr. 6.480 (CMYK LC LM LK WH)

En del af blækket i konverteringskittet bruges til konvertering, så vi anbefaler du med det samme køber et ekstra sæt blæk, samt TR2-CL cleaning.

Hvis du ikke selv vil udføre konverteringen, kan vi tilbyde at gøre det for dig for kun kr. 3.500 ex moms.

Kontakt os gerne for mere info på [email protected] eller 77 34 55 11


Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.