Opgrader og indret med designfolie!

Opgrader og indret med designfolie!

Drømmer du om en opgradering af dit interiør?

Skab et nyt og personligt look, uden at give en formue for det.
Om det er marmor i køkkenet, en lækker trævæg på kontoret, en glitter udstilling i butikken eller blot en ny farve på kommoden, så er designfolie den perfekte løsning!

TIL KONTOR OG BUTIKKER

Indretning har aldrig været mere enkelt; bryd de store flader med realistiske teksturer og levende farver, uanset om det er til inventar, vægge eller loft.

Opgrader og indret med designfolie! B9 1 vikiallo

Opgrader og indret med designfolie! L3 vikiallo

TIL HJEMMET

For meget hvidt i dit køkken eller bad? Eller farvet væg i stuen? Designfolie kan tilføje personlighed og charme til dit hjem! Overfladerne er slidstærke og lette at rengøre så dit hjem altid kan vise sig fra sin bedste side.

TIL HOTELLER OG RESTAURANTER

Designfolie gør det lettere og billigere at renovere! Pust nyt liv i det eksisterende inventar, og kombiner flere forskellige folier for et unikt resultat, som uden tvivl hiver likes ind på anmeldersiderne.

Opgrader og indret med designfolie! AA15 vikiallo

Opgrader og indret med designfolie! R6 vikiallo

TIL HOSPITALER OG KLINIKKER

Overfladerne er antibakterielle og smudsafvisende. De er certificeret til at overholde de samme standarter som alm. tapeter, og kan derfor også bruges på hospitaler, klinikker, skoler osv.

Designfolie er specifikt designet til indretning og opgradering af indendørsområder, som på hoteller, butikker, kontorer, showrooms, og private hjem.