Nyt agentur hos vikiallo

Nyt agentur hos vikiallo

General Formulations (GF) fra USA har valgt vikiallo som Dansk distributør af deres printmedier og laminater. GF er en meget stor producent, har en stor markedsandel på hjemmemarkedet og er nu ved at opbygge et netværk i Europa.

GF startede i 1953 og producerer i dag printmedier til eco-solvent, solvent, UV og Latex blæk. Det er printmedier og laminater der kan bruges på gulve, tæpper, vægge, murværk, køretøjer, vinduer, udendørs belægninger m.m. De har fokus på kvalitet, volumen, specialiteter og markedsrigtige priser.

Murat Kurdu der er direktør for GF i Europa siger ”Vi er stolte af at have vikiallo som vores distributør i Danmark. Det er et stærkt team der har stor viden om løsninger til visuel kommunikation. Deres målsætninger og ideer passer godt sammen med vores brand og vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde”.

Adm. Direktør Kim Harris udtaler: ”Jeg er glad for at vi nu også kan tilbyde GF printmedier og laminater til vores kunder. Det er et virkelig godt supplement til de produkter vi har i forvejen. GF tilbyder flere specielle løsninger der er interessante for vores kunder, eks. en HeavyTack folie til vanskelige overflader med en aftagelig klæber, printfolie til gulvtæpper der hæfter godt men er aftagelig og mange andre specialiteter, som kan være nye forretningsområder for vores kunder. De har også en serie af 2D kvalitets folier og laminater til attraktive priser. Vi lagerfører det meste af deres sortiment og glæder os til at præsentere mulighederne”.

General formulation står bl.a. bag følgende produkter


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.