Nyhed! Tractus 3D printere!

Nyhed! Tractus 3D printere!

Vi har glædet os meget til at vise jer vores nye Tractus 3D printere!

Vi har netop fået disse 3D printere hjem og vi glæder os rigtig meget til at vise dig hvad de kan! Tractus 3D printerne findes i 3 forskellige serier, som du kan læse meget mere om længere nede på siden.

3D print har mange fordele i forhold til traditionel fremstilling.

  • Det er et komplementært værktøj, der kan integreres i aktuelle produktionsprocesser for at reducere trin, tid til marked og omkostninger.
  • Du kan fremstille komplekse geometrier såsom gitterstrukturer og konforme kanaler for at forbedre ydelsen.
  • Flet flere dele i enkelt eller færre komponenter for at forbedre pålideligheden og reducere lagerbeholdningen.
  • Du kan oprette fuldt tilpassede og tilpassede komponenter for at forbedre ydelsen.
  • Du kan lettere og hurtigere håndtere designændringer.
  • Letvægtsdele og brug kun byggemateriale, hvor det er nødvendigt.
  • Reducerede værktøjsomkostninger: dele kan fremstilles direkte, uden behov for værktøj.
  • Hurtige design-gentagelser helt frem til fremstillingen.
  • Fremstil delene på eller ved siden af dit skrivebord.
  • Affald kan genanvendes: termoplastiske materialer kan smeltes, bruges (afkøles, så de bliver faste), smeltes igen, bruges igen osv.

Standard 3D printere

Tractus 3D printere

Til mindre oplag & emner

Standard serien har en høj printhastighed, en stor nøjagtighed og en lav vægt, hvilket gør det nemt at flytte den rundt til ethvert sted du ønsker.

Standard serien er perfekt til at printe mindre emner. Serien har en ekstrem nøjagtighed og en god temperaturstabilitet. 3D printerne har et lukket kammer, hvilket minimerer mulighederne for vridning.

Med en FDM printer kan du nemt lave små produkter og specialiceret værktøj. Den er meget mindre kompliceret end andre maskiner, hvilket betyder at du kan producere flere produkter effektivt og nemt uden at det skal koste mange penge.

Læs mere her

Pro 3D printere

Tractus 3D printere

Til mellemstore oplag & emner

Tractus 3D printere er lavet ud efter en passion for perfektion. Målet er at bygge de mest avancerede og kosteffektive 3D printere i verden.

Pro serien har en høj print hastighed, er meget nøjagtig og vejer ikke særlig meget. Det gør at den nemt flyttes hen til ethvert sted du ønsker.

T850P leveres med et nyudviklet opvarmet kammer, og giver termisk styring, for at sikre en højere kvalitet. Du har også mulighed for at skabe prototyper af kvalitetsmaterialer som (kulstof) PEEK, PEEKQ og ULTEM. Ud over det kan du også printe med almindelige materialer som PLA og PETG.

Læs mere her

Special 3D printere

Nyhed! Tractus 3D printere! special vikiallo

Til store oplag & emner

3D print er meget populært, da de giver dig en mere alsidig, mere effektiv, produktion og giver dig lavere omkostninger på produktion af specialemner. Hvis du leder efter en måde at producere store og detaljerede produkter, er vores Special 3D printere et fantastisk valg. De har et meget større arbejdsareal end de fleste andre 3D printere og kan printe hurtigt og i høj kvalitet.

En mindre 3D printer kan selvfølgelig også lave store 3D print. På de mindre Tractus 3D printere er du nødt til at printe de forskellige dele hver for sig og til sidst sætte dem sammen. Med disse Tractus 3D Special printere kan du meget nemmere printe store produkter. Du vil spare en masse tid!

Læs mere her

Download brochurer 

[contact-form-7 id="43891"]