Nyhed, tilbud og tip fra vikiallo uge 48

Nyhed, tilbud og tip fra vikiallo uge 48

Nyhed!

Roland VG tilbyder stærkt opgraderingsprogram for TrueVIS VG-ejere.

Roland har annonceret et opgraderingsprogram, der giver nuværende ejere af VG-640 og VG-540 bredformat printere mulighed for at få mange af de nyeste, mest avancerede funktioner fra VG2-serien på deres nuværende enheder.

VG-640/540-brugere kan opgradere deres enheder ved at downloade den specifikke firmware og den nyeste version af VersaWorks 6 RIP-software.

Priser for selve opgraderingskit:

VG-VU-TR2-CMYK: kr. 6.772,50 (til 2 x CMYK)
VG-VU-TR2-7C: kr. 6.772,50 (CMMYK LC LM LK)
VG-VU-TR2-WH: kr. 6.480 (CMYK LC LM LK WH)

Hvis du ikke selv vil udføre konverteringen, kan vi tilbyde at gøre det for dig for kun kr. 3.500 ex moms.

Kontakt os gerne for mere info på [email protected] eller 77 34 55 11

Tilbud

Nye Roland printere!

Vi har sammen med Roland lavet supergode slutspurts tilbud på disse forskellige nye Roland printere:

BN-20

SP-540i

RF-640 2xCMYK

VS-540i

VS-640i

XR-640

VG2-540

VG2-640

LEF2-200

Kontakt din sælger i vikiallo for at høre om de gode tilbud.
Skriv til [email protected] eller ring på 77345511.

Tilbud gælder fra 25/11-31/12-2019.

Tip

Bestil i god tid

Som altid sender vi 99,7% af alle ordrer fra dag til dag. I den kommende tid får GLS, fragtmanden m.f. meget større mængder pakker pga. online julehandel og Black Friday. De vil derfor ofte være forsinkede resten af året.

Sidste år oplevede vi forsinkelser på op til 4 dage hos fragtfirmaerne. Så vil du sikre dig at du får varer fra os til den tid du skal bruge dem, så bestil så vidt muligt i god tid.

Når blæk alligevel har brug for tid til at hærde
Printerproducenter lover at du kan laminere hurtigt efter print. Nogen siger med det samme, andre 3 timer eller 6 timer (med de nyeste blæktyper).

Alle typer blæk der leverer print til udendørs brug indeholder speciel kemi. Derfor er der tilfælde hvor du IKKE kan laminere med det samme.

1. Når du bruger en glasklar polyester laminat, f.eks. til one-way-vision print. Polyester er ikke så diffusionsåben som PVC og du risikerer tunneler i laminat hvis du laminerer med det samme efter print. Vent til næste dag med laminering.
2. Når du printer på truckfolie, skal printet hærde i mindst 24 timer før laminering.
3. I nogle tilfælde hvor du bruger en farveprofil der giver store mængder blæk ved fulddækkende print, vil vi anbefale at vente til dagen efter.

HUSK: Det er ikke nok at printet sidder stramt på rullen, det skal kunne hærde frit, så enten hæng det løst op, eller rul det meget løst sammen og stil det på en rist (kemien er tungere en luft, så den vil søge nedad). Der findes også kabinetter du kan bruge til at hærde dit print.


Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.