Nyhed, tilbud og tip fra Vikiallo uge 41

Nyhed, tilbud og tip fra Vikiallo uge 41

Nyhed!

Kurser hos vikiallo!

Der er planlagt en masse nye og spændende kurser hos Vikiallo academy som du stadig kan nå og tilmelde dig!

Længere nede på siden kan du se vores tilbud og tip.

Bilindpakningskursus grundlæggende

Kurset er baseret på at du har erfaring med folier, har leget lidt med bilindpakning eller gerne vil i gang med at pakke biler ind. Der får en teoretisk gennemgang af diverse indpakningsfolier og informationer om forskellene på dem. Du vil tilbringe det meste af tiden i vores nyindrettede Academy hvor du lærer om klargøring af biler til wrapping, diverse montageteknikker, behandling af folier og brug af værktøj. Der vil være hands-on på biler og andre emner.

Varighed: Dagskursus fra 09.00 - 15.30
Pris kr. 1.995- pr. deltager.
Værktøj materialer og forplejning er inkl. i prisen.

Kontakt os på [email protected] for tilmelding.

Paintprotection / stenslagsfolie

Vil du have del i et interessant voksende marked, så meld dig til dette kursus. Lakbeskyttelse er en ny og spændende forretningsmulighed for din virksomhed, med masser af synergi til dine øvrige produkter.
LLumar Paintprotection er valgt af Ferrari, Lamborghini og Porsche som OEM produkt. Både 'LLumar Paintprotection' og 'PLATINIUM Paintprotection' har unikke egenskaber, der giver den absolut bedste beskyttelse af bilens lak.
Du få en kort teoretisk gennemgang af produktet, dets unikke egenskaber og anvendelse. Det meste af tiden vil du tilbringe i vores Academy træningscenter med hands-on og montering på bil. Der får du demo af hvordan LLumar Precision Cut systemet fungerer, hvordan skabeloner udskæres og efterfølgende monteres.

Varighed: Dagskursus fra 09.00 – 15.30
Pris kr. 1.995,- pr. deltager.
Værktøj, materialer og forplejning er inkl. i prisen.

Kontakt os på [email protected] for tilmelding.

Autosolfilm

Auto solfilm er ikke bare noget mørkt plastik der gør ruder sorte, men er et avanceret produkt der opgradere bilruderne til nyeste moderne teknologi der bl.a. beskytter huden mod skadelige UV stråler, giver behageligere kabine temperaturer, minimerer blænding m.m.
På kurset vil du lære de forskellige serier og deres egenskaber at kende. Det meste af dagen vil du tilbringe i vores nyindrettede Academy, hvor du vil arbejde med de procedurer der høre solfilmsmontage til, herunder rengøring og klargøring til montering, indvarmning af bagruder, tilskæring og tilpasning af film.  Du vil komme hele vejen rundt og til sidst stå med en færdigmonteret bil.

Varighed: Dagskursus fra 09.00 – 15.30
Pris kr. 1.995,- pr. deltager.
Værktøj, materialer og forplejning er inkl. i prisen.

Kontakt os på [email protected] for tilmelding.

Designfolie

Interiørfolie er lige i tidens ånd: Spar penge og skån miljøet – Upcycling, giver eksisterende interiør ny værdi. Tilmeld dig kurset og bliv klædt på til at få del i et hurtigt voksende forretningsområde.
Kurset består af 50% teoretisk information om produkterne og deres muligheder, og 50% hands-on med produkterne. Du får et indgående kendskab til produkterne, dets forskelle og muligheder. Du bliver klædt på til at sælge produkterne, og vælge det rigtige produkt til et specifik projekt.
Derudover vil vi bruge noget tid i vores nyindrettede Academy, hvor du kommer til at arbejde med forskellige interiør applikationer.

Varighed: Dagskursus fra 09.00 – 15.30
Pris kr. 1.995,- pr. deltager.
Værktøj, materialer og forplejning er inkl. i prisen

Kontakt os på [email protected] for tilmelding.

Wrapping – Folie & PPF, tips og tricks for øvede

Hvorfor er  tilgangen til montering helt anderledes end til folie? Hvordan opnår man den ekstra finish der lige gør det sidste. Vi vil komme vidt omkring, og der vil være mulighed for at få hjælp til netop de udfordringer du har i dit daglige arbejde med montering af folie og PPF.

Varighed: Dagskursus fra 09.00 – 15.30
Pris kr. 1.995,- pr. deltager.
Værktøj, materialer og forplejning er inkl. i prisen

Kontakt os på [email protected] for tilmelding.


Tilbud - gælder ikke længere

Steinel WrapGun II varmepistol med 7,5m ledning.Forkæl dig selv og din Steinel WrapGun II med magnetholder. 

Super let at sætte på og så kan du sætte varmepistol fast på metal i stedet for at stille den på gulvet.

 

 

Tip

Rengøring af skilte kan du let udføre med IP MagicClean

Miljøvenlig løsning til rengøring af print, folier og bannere. Ødelægger ikke print men fjerner snavs. Skal efterskylles med vand.

Når du laver udendørs skilte for dine kunder, kan du give dem en fordel.

Hvorfor ikke tilbyde at du kommer 1 gang om året og rengør deres skilt, at det er med i prisen hos dig. Du kan selv planlægge hvornår du tager forbi så du ikke skal køre separat efter det, det tager ikke lang tid og når ud har gjort det kan du aflevere en seddel hos din kunde og sige ”så er jeres skilt(e) rengjort. Er der andet jeg kan hjælpe jer med? Måske står de og mangler flere skilte, print, bildeko eller andet. Uanset hvad vil det give positiv omtale og sandsynligvis flere ordrer.

Se IP MagicClean i brug i videoen herunder:

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.