Nyhed, tilbud og tip fra vikiallo uge 4

Nyhed, tilbud og tip fra vikiallo uge 4

Nyhed!

Ny medarbejder i marketing hos vikiallo.

Jeg er både glad og stolt over at Victor Harris er startet som mediegrafikerelev i vikiallo. Victor har taget en grunduddannelse på IBC og er herefter startet på mediegrafikeruddannelsen på Hansenberg. Nu starter forløbet som elev hos os. Victor er glad for kreative opgaver og jeg ser frem til at han indgår i vores team af dygtige marketingkollegaer.

Nu har vi 3 i vores marketingafdeling, Lasse Henneberg der er uddannet professionsbachelor i visuel kommunikation, Christina Nielsen som er tredjeårs elev som mediegrafiker og så Victor.

Vores mål er at lave flere videoer der forklarer vores løsninger og produkter, at tage bedre og flere fotos så det er lettere at vælge eks. værktøj samt at give flere tips til hvordan udstyret kan bruges. Vi vil også lave flere forskellige mediemapper, prøver på materialer og testprint så det er lettere at se hvilke materialer der passer til forskellige opgaver.

Jeg håber i tager godt imod Victor og selvom jeg har det overordnede ansvar, er det Lasse der er Victors daglige overordnede.

 

PS: Husk at komme til vores åbent hus.

Det bliver et brag af nyheder, inspiration, gode tilbud og live demoer (samt noget godt til ganen).

Tilbud

Flexa X-Pro LM160 laminator

Vi har 3 stk. vi sælger til en speciel pris og det er først til mølle!

Flexa laminatoren er med varme, rulle til rulle funktion, elektrisk valsestyring og kompressor. Tager materialer op til 1620mm. Den er velegnet til den mindre eller mellemstore produktion.

Laminator, kompressor, fragt, installation og 1 rll 7 års blank laminat.
Kun kr. 32.990,-
Spar 10.000.

Send en mail til [email protected] hvis du vil bestille eller vide mere.

Tip

Hvordan undgår man at folien løsner sig fra indvarmninger på biler?

Problem: Indpakningsfolien løsner sig og popper ud i falser efter indvarmning. Det kan være efter kort tid men også efter nogle måneder.

Årsag: I de fleste tilfælde skyldes det to ting.

1. Folien er indvarmet og strukket over et meget lille område.

2. Den overflade folien er monteret på har for lav overfladeenergi - altså ikke rengjort korrekt.

Løsning:

1. Folien kan max. strækkes 30%. Ved at varme over et større område, undgår du unødigt stress i materialet. Det bedste resultat opnås ved IKKE at skrabe folien helt ud til falsen inden indvarming. Hav istedet altid 15 – 20 cm folie ud til falsen, så folien bliver strakt over et større område. Folien varmes på det stykke op mod falsen (IKKE det område ved falsen). Læg derefter folien ind i falsen. Nu er folien lagt ind i falsen og strækket er lavet på et større område. Folien i det område skrabes nu på og da det ligger på en plan overflade vil det aldrig løsne sig.

2. Overflade energi måles i Dyne. Den korrekte overflade energi på overflader der monteres folie på er Dyne 38 til 42. Når overfladen er rengjort bør man altid tjekke de vanskelige områder for overfladeenergi. De vanskelige områder er typisk hvor folien skal varmes og lægges ind og hvor der er chance for at den popper ud igen. Tjek disse områder med en YelloQuick Stick. Tegn en streg
f.eks. i falsen. Forbliver stregen skarp og lige i kanterne er overfladeenergien perfekt. Hvis derimod stregen der tegnes begynder at perle og bliver ujævn i kanten, fortæller det at der skal yderligere rengøring til. Rengør evt. med ISO propyl alkohol og en microfiber klud. Gentag testen for at se om overfladeenergien nu er korrekt. Gentag rengøring til testen viser ’perfekt’ overflade.


Tilmeld nyhedsbrev

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!