Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14

Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14

Nyhed!

CoverStyl designfolie

Som noget helt nyt er det nu også muligt kun at bestille 10m af bestillingsvarer! Det er de designs der har et rødt symbol i mappen.

Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14 Ur vikiallo

Og hvor man før som minimum skulle bestille 25m. Selvfølgelig har vi også 168 forskellige designs/typer på lager af CoverStyl designfolie i Kolding, som du altid helt frit kan købe det antal m du skal bruge.

Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14 maxi vikiallo Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14 mappe vikiallo

Har du bogen og det markedsføringsmateriale du har brug for? 
Ellers kontakt os på [email protected] eller 77345511

Tilbud

En hjælpende hånd

Sammen med YelloTools vil vi gerne give en hjælpende hånd og tilbyder derfor 20% rabat på vores nettopriser på værktøj. Vi har dog udvidet det så det gælder alt værktøj fra vikiallo. Tilbud gælder i uge 14.

Mange af vores kunder fortæller der stadig er en del at lave, andre har ikke så meget. Nogen er sendt hjem, nogen arbejder selv eller er færre på arbejde.
Det kan være en hjælp, ja en hjælpende hånd, at have det værktøj der gør arbejdet lettere. Det kan være flere magneter, store Timbermaxx skrabere, sikkerhedslinealer og meget andet.

Vi er ved at få trykt nogle skrabere og labels, som vi vil sende med ud som gave, men de er lidt forsinkede, så måske er Corona og den nuværende underlige situation anderledes når de kommer frem, men her er et foto af vores tanker :o)

Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14 Yellotools vi klæber sammen vikiallo

Kontakt os på 77345511 eller [email protected] 
for at høre mere om de gode tilbud!

Tip

Hvis du ikke har travlt er tiden måske inde til at gøre noget nyt. Hos mange autoværksteder er der ekstra travlt fordi kunder ikke bruger deres bil, måske dine kunder skal have ny dekoration på hvis de ikke bruger bilen lige nu.

På et tidspunkt bliver der nok kamp om kunderne for dine kunder. Hvorfor så ikke bruge tiden nu til at få nye skilte op, lavet firmabilen mere synlig, forberede en velkommen tilbage kampagne, roll-up med tilbud eller nyheder.

Det er et godt tidspunkt at finde sin indre sælger frem og fortælle eksisterende og nye kunder om den brede vifte af visuelle løsninger du/i kan tilbyde. Ofte ved dine kunder ikke hvor meget synlighed de kan få, men det kan du jo fortælle dem.

Med regeringens fremskyndelse af projekter i kommuner og regioner, kan du måske få ekstra opgaver indenfor skiltning, byggepladsskilte, bildekoration, solfilm, henvisningsskilte eller andre anlægsopgaver. Hos vikiallo finder du de rigtige folier, printmedier, laminater, værktøj m.m. kontakt os gerne for at høre mere.

Har dine kunder ikke tid, ja så svarer det måske til :o)

Nyhed CoverStyl designfolie, tilbud og tip uge 14 Jokecartoon vikiallo