Roland Storformatprintere

Skru op for produktiviten, volumen og kvaliteten. Reducere omkostningerne. Med Roland EJ-640 får du en printer der kan levere kvalitetsoutput ved høje hastigheder. EJ-640 er Rolands nye storformat Eco-solvent printer. Med dobbelt forskudte printhoveder og en stift industrielt design, hvor produktivitet og kvalitet er indbygget.

Med Roland VersaEXPRESS får du en genial printer! Sidste nye printteknologi med GREENGUARD guld certificeret blæk, som overholder nogle af verdens skrappeste miljø krav. Du får også høj printhastighed, lavt blækforbrug, detaljerede print m.m. Roland tilbyder også printere specielt til sublimation, og printere der arbejder med vandbaseret blæk.

Roland XF-640 – Rolands hurtigste og mest produktive printer til dato. Den nye XF-640 indeholder næste generations printhoveder og et nydesignet take-up og pinch-roller system, samt en række andre avancerede features, som er med til at sikre højeste printkvalitet og en maksimal printhastighed på 102 m²/t.

Roland Texart XT-640

"Producer høj volumen af sportstøj, mode, blød skiltning, boligindretning, salgsfremmende merchandise og meget mere"

 

Roland Texart RT-640

"Sublimation designet i fremragende kvalitet, produktivitet, med let betjening, der vil behage både erfarne operatører og begyndere"

[contact-form-7 id="43891"]