Nye muligheder med CoverStyl’ designfolie fra vikiallo

Nye muligheder med CoverStyl’ designfolie fra vikiallo

Er du kommet godt i gang med salget af CoverStyl’ designfolie? Hvis ikke er her lidt mere info og nogle nyheder der kan hjælpe dig i dit salg.

Nye priser: CoverStyl’ designfolie

De fleste forhandler nettopriser er nu bedre end dem du finder i vores 2019 prisliste. Kontakt os for mere info om de nye priser.

Bogen, viften og brochuren

Vi har købt stort ind og vil gerne tilbyde dig helt specielle priser på marketingmateriale du kan bruge overfor dine kunder. Blandt andet kan vi tilbyde en pakkeløsning med 1 bog, 5 vifter og 10 brochurer til en specialpris.

Væg med samples

Du kan nu købe en CoverStyl’ designfolie ”væg” hos vikiallo.

Du får 200+ forskellige designs i A5 størrelse monteret på tynde og fleksible plastplader.
Du får også egetræslister du kan skrue op på din væg.
Skruer og plugs medfølger ikke.

Det har kostet os ca. 7.000 pr. væg at fremstille dem, men du kan købe din for kr. 2.995,- ex moms. Der er et begrænset antal (30 stk).

Bestil din væg på [email protected] eller 77345511 så sender vi den til dig.

Ekstra, ekstra, ekstra kursus [IKKE FLERE PLADSER]

De første 3 kurser er revet væk. Vi har endnu en ekstra kursusdag (kr. 1.995 pr. deltager, dækker materiale, undervisning, hands-on og forplejning)

Onsdag den 8. maj kl 9-16 hos vikiallo Academy i Kolding

Kontakt os gerne for mere information om de mange muligheder. Du kan også se mere på www.designfolie.dk og www.vikiallo.dk


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op



Har du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.