Nye kurser hos vikiallo | super tilbud på maskiner | designfolie.dk

Nye kurser hos vikiallo | super tilbud på maskiner | designfolie.dk

Super tilbud

Udvalget har aldrig været større! Her finder du ekstra gode tilbud på nye maskiner, demomodeller (D) og brugte (B).

Tilbud på nye maskiner gælder til og med 31/3.
Tilbud på demomodeller og brugte, gælder så længe lager haves, altså først til mølle :-)

Nye kurser

Vi har nu åbnet for tilmelding til 5 nye kurser hos vikiallo academy. Tilmelding kan ske via mail til [email protected]

Designfolie.dk

Nederst finder du spændene nyt om designfolie. Endnu flere designs og mulighed for en farvevæg med samples til dit showroom.

Udvalget har aldrig været større! Først i mailen finder du ekstra gode tilbud på nye maskiner, demomodeller (D) og brugte (B).
Tilbud på nye maskiner gælder til og med 31/3.
Tilbud på demomodeller og brugte, gælder så længe lager haves, altså først til
mølle :-)

Kurset er baseret på at du har erfaring med folier, har leget lidt med bilindpakning eller gerne vil i gang med at pakke biler ind.

Du får en teoretisk gennemgang af diverse indpakningsfolier og informationer om forskellene på dem. Du vil tilbringe det meste af tiden i vores nyindrettede Academy, hvor du lærer om klargøring af biler til wrapping, diverse diverse teknikker til montering, behandling af folier og brug af værktøj. Der vil være hands-on på biler og andre emner.

Auto solfilm er ikke bare noget mørkt plastik der gør ruder sorte, men er et avanceret produkt der opgradere bilruderne til nyeste moderne teknologi der bl.a. beskytter huden mod skadelige UV stråler, giver behageligere kabine temperaturer, minimerer blænding m.m.

På kurset vil du lære de forskellige serier og deres egenskaber at kende. Det meste af dagen vil du tilbringe i vores nyindrettede Academy, hvor du vil arbejde med de procedurer der høre solfilmsmontage til, herunder rengøring og klargøring til montering, indvarmning af bagruder, tilskæring og tilpasning af film. Du vil komme hele vejen rundt og til sidst stå med en færdigmonteret bil.

Vil du have del i et interessant voksende marked, så meld dig til dette kursus. Lakbeskyttelse er en ny og spændende forretningsmulighed for din virksomhed, med masser af synergi til dine øvrige produkter.

LLumar Paintprotection er valgt af Ferrari, Lamborghini og Porsche som OEM produkt. Både 'LLumar Paintprotection' og 'PLATINIUM Paintprotection' har unikke egenskaber, der giver den absolut bedste beskyttelse af bilens lak.

Du få en kort teoretisk gennemgang af produktet, dets unikke egenskaber og anvendelse. Det meste af tiden vil du tilbringe i vores Academy træningscenter med hands-on og montering på bil. Der får du demo af hvordan LLumar Precision Cut systemet fungerer, hvordan skabeloner udskæres og efterfølgende monteres.

Interiørfolie er lige i tidens ånd: Spar penge og skån miljøet – Upcycling, giver eksisterende interiør ny værdi. Tilmeld dig kurset og bliv klædt på til at få del i et hurtigt voksende forretningsområde.

Kurset består af 50% teoretisk information om produkterne og deres muligheder, og 50% hands-on med produkterne. Du får et indgående kendskab til produkterne, dets forskelle og muligheder. Du bliver klædt på til at sælge produkterne, og vælge det rigtige produkt til et specifik projekt.
Derudover vil vi bruge noget tid i vores nyindrettede Academy, hvor du kommer til at arbejde med forskellige interiør applikationer.

Med LLumar's brede produktsortiment til både indvendig og udvendig montage, kan du løse enhver udfordring dine kunder har med for meget varme og blænding i kontorer m.m. eller falmningsproblemer som skyldes UV stråler.

Husk at du hos vikiallo sammen med LLumar's kvalitetsprodukter får:
• Kvalificeret vejledning
• Hjælp til valg af produkter
• Hjælp til kalkulation af projekter
• Kalkulation af "Film-til-Glas" specifikationer
• Brochuremateriale og prøvemapper

Du kan nu se endnu flere designs på www.designfolie.dk. For dig der gerne vil gøre noget ved salget af DesignFolie, kan vi tilbyde en prøvesamling som du kan montere i dit showroom.

Der er ca. 200 forskellige designs i A5 størrelse, alle monteret på tynde plastplader. Der følger også 20 stk. egetræslister på 200cm, og ja, det kræver lidt plads på væggen for at de alle kan være der og du skal selv montere.

Vi kan tilbyde denne løsning til kr. 2.995,- ex. moms.

10 fordele ved designfolie:

 1. Holdbar
  10 års garanti mod afskalning, krakelering, misfarvning og andre forandringer i udseende. Slidstærk overflade. 5-lags opbygning. Ikke sart som andre folier.
 2. Miljørigtig
  Med upcyckling hvor du opgraderer noget eksisterende, går du væk fra smid-ud-og-køb-nyt mentaliteten. Du kan genbruge eksisterende interiør og dermed passe på miljøet.
 3. Forskellige designs
  Der findes mere end 650 designs i serien indenfor træ, sten, marmor, stof, læder, metallic, glitter og standard farver.
 4. Økonomisk
  Du opnår store besparelser ved at bruge designfolie, fremfor at skifte interiør ud. Alt efter opgavens omfang er der eksempler på besparelser op til 70 %.
 5. Montering og støj
  Du vil opleve hurtig montering, intet støv og ingen støj i forhold til normal renovering eller udskiftning af interiør. Med mindre nedetid sparer du yderligere.
 6. Æstetisk tiltalende
  Genskaber effekten af naturlige materialer realistisk og overbevisende, både visuelt og ved berøring. De der ligner træ føles og ser ud som træ, det samme med andre typer.
 7. Certifikater
  Designfolierne er brandhæmmende. De er også IMO godkendte (International Marine Organisation) og må derfor bruges på skibe/både. De er desuden antibakterielt overfladebehandlede.
 8. Fleksible
  Kan monteres over kurver og visse kanter. Er fleksibel og kan strækkes når folien varmes op. Ved montering af installatør sikres et godt resultat. 2 forskellige primere sikrer vedhæftning.
 9. Anvendelsesmuligheder
  Borde, stole, skabe, vægge, lofter, gulve, podier og andre typer interiør. Velegnet til kontorer, showrooms, udstillinger, køkkener, hoteller, elevatorer, skibe/både, butikker, restauranter, cafeer og andre steder hvor der er interiør.
 10. Upcyckling
  Udover at bruge dekorationsfolier som smart interiør design, kan du også bruge det til Upcyckling. Du tager noget eksisterende, opgraderer det og får noget nyt og mere tidssvarende.

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.