Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til

Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til

Vi har fået 2 nye kollegaer, 1 der er udlært og 2 der rejser.

NYE KOLLEGAER
Vikiallo har købt Transferprint og har ansat Kasper Valeur som Produktchef. Salget af Forever og OKI overgår til vikiallo. Kasper har stor viden om løsninger og kender også til storformat og meget andet indenfor branchen. Vi glæder os til samarbejdet med Kasper!

Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til kasper scaled vikiallo

Alberte Harris er startet som handelselev i vikiallo. Hun har efter folkeskolen gået på IBC og skal fortsat løbende på kursus hos IBC. Hun er i intern salg og du vil senere kunne møde hende i telefonen, men allerede nu i vikiallo.

Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til Alberte 1 scaled vikiallo

EN DER ER UDLÆRT
Hannah Larsen er nu udlært som handelselev og fik stor ros til hendes eksamen. Vi er glade for at hun fortsætter i vikiallo i intern salg.

Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til Hannah Fagproeve vikiallo

2 DER REJSER
Eva Hansen, vores servicekoordinator, rejser senere i august. Hun vil gerne ned i tid og finde et job tættere på hjemmet. Tak for en god indsats igennem mange år. Det bliver Jonathan Sørensen, der også står for vores RMA, der får opgaven fremover.

Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til Eva scaled vikiallo

Laila Callesen, fra intern salg, vil også gerne ned i tid og finde noget tættere på hjemmet. Også mange tak for en god indsat igennem rigtig mange år.

Nye kollegaer i vikiallo og nogen vi siger farvel til laila vikiallo