Nye fragtmuligheder fra januar

fragt 2019

Nye fragtmuligheder fra januar

Farvel til Post Nord
Fra januar sender vi almindelige pakker med GLS. Vi kan ikke længere tilbyde at sende med PostNord, da de har indført ekstra gebyr for lange pakker og dermed vil deres priser samlet set stige for meget.

Fragtfrit
Vi vil fortsat sende fragtfrit når du køber for mindst kr. 1.000,- ex moms. Køber du for under kr. 1.000 så tager vi kr. 65 for fragt, emballage og forsikring. Ved afhentning er der selvfølgelig ikke ekstra omkostninger uanset ordrestørrelsen.

Ekspres- / natlevering
Vi vil fra januar kunne tilbyde et alternativ til GLS Ekspress 10. Når det haster eller du vil være helt sikker på levering næste dag (98,9% af alle pakker leveres dagen efter), så er der nu 2 muligheder:

GLS Ekspress 10 (levering senest kl 10) koster kr. 110 pr. pakke udover normal fragtpris.

Nyhed: Vi kan tilbyde TNT Night Express, levering senest kl. 7 til kr. 165 pr. ordre udover normal fragtpris. Så er det mere end 1 pakke, eller vil du gerne have leveret senest kl. 7, så er det med TNT. Du skal dog lige udfylde en leveringsinstruktion til TNT, det kan vi hjælpe dig med.

Lange/tunge pakker billigere
Meget lange pakker og meget tunge pakker har vi hidtil sendt med fragtmand. Eks. lange linealer, meget brede ruller og tunge pakker. Det koster mellem 350 og 480 og vi har faktureret dig kr. 300 for dette. Denne mulighed er der stadig, men der er nu en billigere mulighed.

Nyhed: TNT Night Express. Levering inden kl. 7 til kr. 250. Endnu en fordel er at du kan bestille hos os helt frem til kl. 16.30 og så stadig få sendt samme dag, hvor fragtmand var senest kl. 14 for lange/tunge pakker.

Som altid kan du bestille varer helt frem til kl. 16.30, fredag dog 16.00 (rul og skær 30 minutter før) og så sender vi samme dag.

Fragtpriser i vores webshop
Vi arbejder på hurtigst muligt at få de nye fragtformer integreret i vores webshop, men indtil det er færdigt kan man opleve at få en ekstra faktura for fragt. Hvis du har nogle spørgsmål til fragt på din ordre er du altid velkommen til at kontakte os på 7734 5511


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.