Nye farver MACtac skærefolie hos vikiallo

Nye farver MACtac skærefolie hos vikiallo

MACtac wrapping folie

Hundredevis af foliefarver​!

Du finder nu hundredevis af farver hos vikiallo, i de populære serier af skærefolie fra MACtac. Det er 9800Pro, 9300Pro og 8900Pro. Vi lagerfører de fleste farver og dem vi ikke har hjemme kan vi hurtigt skaffe.

Opdateret info om antal farver, specielle udgaver og priser. Mangler du farvevifter så kontakt os gerne på [email protected] eller 7734 5511.
Generelt for MACtac skærefolie er, at de er lette at pille op efter skæring, limen flyder ikke sammen, det er geniale klæbere og de holder virkelig godt både udendørs og indendørs.

Du kan købe 5m, 10m, 15m osv eller hele ruller. Du kan få delt ruller i andre bredder, 2 delinger er u/b, men vi kan tilbyde alle de delinger du har brug for, meget præcist skåret.

Den fleksible og langtidsholdbare skærefolie i et stort antal farver. Legendarisk folie. Super let at arbejde med, skære og pille op. Kraftig klæber. Findes i specieludgaver med ekstra kraftig klæber og bubblefree liner/lim. Velegnet til udendørs opgaver som bildekoration, skilte og facader. Kan bruges over nitter og 2D kurver. Klæbestyrke 20N/25mm. HighTack 27N/25mm. Bubblefree 18N/25mm.

Høj kvalitet og levende farver der rammer plet. Super let at pille op. God kraftig klæber. Folien er brandhæmmende. Velegnet til udendørs opgaver som bildekoration og skilte. Kan bruges over nitter og lette kurver. Klæbestyrke 19N/25mm.

Genial dekorationsfolie. Dette er ikke ”bare” en 4 års folie. Det er markedets letteste folie at pille op efter skæring. Du får en genial klæber der hæfter godt på alle plane flader, men kan varmes af indenfor 2 år uden at efterlade klæbestof. Du får markedets største udvalg i matte farver og en del blanke. Folien er brandhæmmende. Velegnet til indendørs opgaver som udstillinger, showrooms, vægdekorationer, vinduer og kortere udendørs opgaver, ikke til bilreklamer. Klæbestyrke: 7,5N/25mm

Tip: vi anbefaler OptiApp Extreme tack applicationtape til MACtac skærefolie


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.