Ny Roland storformatprinter

Ny Roland storformatprinter

XF_640_front_sampleDen helt nye Roland XF-640 er netop nu lanceret. Det er en eco-solvent storformatprinter med den nye generation af printhoveder, der sikrer dig uovertruffen printkvalitet i høj hastighed.

Printeren har et nye oprullesystem der kan klare større og tungere ruller og med en ny type mediefremføring, vil selv tynde stofmaterialer bliver fremført præcist. Den nye Max2 blæk tørrer lynhurtigt, så du hurtigt kan arbejde videre med dine opgaver. XF-640 er ikke rød uden grund, den har en tophastighed på 102m² i timen. Den printer med 2xCMYK for optimal hastighed.

Læs mere om XF-640 her, hvor du også kan downloade brochuren og læse mere om maskinen. Klik her for at se en lille video af hvor hurtigt den kan printe.


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.