Ny prøvemappe med magnet/stålfolier

Ny prøvemappe med magnet/stålfolier

Vi er i gang med at producere en stak af disse mapper så vores kunder kan få overblikket over de mange muligheder der er med magnet- og stålfolie.

Vi forventer at være klar om et par uger

Prøvemappen indeholder:

Tusch der sidder fast med duallock er en whiteboard tusch til brug sammen med FER60WH-ADH der er monteret med IP5901 Whiteboard (kommer længere omme i mappen)

4 siders forklaring på produkterne, er i den rækkefølge som prøverne kommer i mappen. Sidst i forklaringen er IP5901 og M114P nævnt, de er monteret på henholdsvis FER60WH-ADH og FER25BR-ADH

MAG60WM-ADH er der printet direkte på med Oki M64s. Den kan også printes i de Roland hvor man kan hæve printhovedet, husk at rulle lidt ekstra materiale frem til at starte med så hovedet ikke kører på da materialet er kraftigt og lidt stift. Man kan selvfølgelig også klæbe folie på den. Denne er perfekt til at bruge FER200 og FER240 ovenpå.

FER200 PET stålfolie til direkte print&cut (kan også skæres på rulleprinter/plotter, når man monterer app tape eller folie bagpå der så fungerer som liner). Der er A5 print og nogle små udskårne prøver. Til at sætte på MAG60WM-ADH.

FER240 PP, som FER200 men lidt billigere pga PP materiale

FER60WH-ADH monteret med IP5901 Whiteboard folie. Kan også monteres med print og så IP5902 Whiteboard laminat. Kan bruges med alle typer magneter, selv de små pga stållagets tykkelse. Kan selvfølgelig også bruges med print og magneter alene uden whiteboard mulighed.

FER25BR-ADH monteret med M114P skemaprint. Der ligger 4 små magneter i plastlommen (som selvfølgelig også kan bruges på andre stålfolier). Den er super god med 1 lag folie, men skal der både folie og whiteboard laminat på samt evt bruges små magneter til at fastholde papir, så anbefaler vi FER60WH-ADH

MAG30 magnetfolie til direkte print, flot mat, primært til indendørs brug og mindre opgaver da magnet ikke er så kraftig. Printet på Oki M64s men kan fint printes på Roland også.

MAG50 magnetfolie til direkte print, flot blank, kan også anvendes til udendørs opgaver pga kraftigere magnet. Printet på Oki M64s men kan fint printes på Roland også.

MAG05BR som MAG06 men brun og uden 100my hvid folie. Kunderne sparer penge hvis de alligevel lægger en folie på kan de bruge denne fremfor MAG06.

MAG06 en af vores mest solgte, stadig et lækkert produkt, kan printes direkte med UV eller monteres med folie, også velegnet til udskåret tekst/logo da den er hvid.

MAG09 mest populære indtil nu, meget kraftig magnet, ellers som MAG06. Velegnet til køretøjer, husk at sige magnetskilt skal afmonteres jævnligt

Rigtig god fornøjelse


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.