Ny prisliste fra vikiallo​!

Ny prisliste fra vikiallo​!

Juhuuu, så blev vi færdige med den nye 2019 prisliste og har sendt den til tryk. Vi sender den i starten af oktober, når den er tilbage fra tryk, til alle der har handlet hos os i 2018. Har du en solfilm-, skilte- eller printvirksomhed kan du naturligvis også få den tilsendt.

Der er 52 sider mere end den sidste som vi kaldte 2017. Den nye hedder 2019 men er gældende fra nu af. Der er virkelig mange spændende nyheder, som jeg håber du vil tage dig tid til at læse om.

Mange priser er de samme som for små 2 år siden, nogle er steget og nogle er faldet. I de fleste kategorier af printmedier og laminat er der nye alternativer til endnu bedre priser, pga nye agenturer som supplerer vores sortiment.

Du kan allerede nu hente den nye prisliste efter login på vores hjemmeside her.
Velkommen hos vikiallo!

KH

Med venlig hilsen Kim Harris


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.