Ny mediemappe, Roland tilbud og monteringstip fra vikiallo

Ny mediemappe, Roland tilbud og monteringstip fra vikiallo

Nyhed!

Ny mediemappe – gulvfolier

Vi er stolte af at præsentere den helt nye mediemappe med printfolie og laminat til gulvreklamer. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug og uanset overfladen så finder du en løsning blandt de 22 forskellige materialer.

Kontakt os hvis du vil have den nye mediemappe, så kommer en af vores dygtige konsulenter ud med den og viser dig de forskellige muligheder.

Som en tak for din tid, får du en Pomme Pidou graffiti keramikfigur med
(hund, næsehorn, frø eller tyr) i størrelsen XL.

Kontakt os på [email protected] eller 77345511 for at få den nye mediemappe.

Tilbud

Sammen med Roland har vi lavet nogle ekstra gode tilbud på nye printere.
De gode priser er med blæk, RIP program, fragt, installation og kursus.
Det er disse modeller du kan gøre en ekstra god handel på:

Roland SG-540/ SG-640/ VG-540/ VG-640/ XR-640 eco-skæreprintere med automatisk oprullesystem. Du kan printe, udskære og lave print’n cut. Print i høj kvalitet til lav m2 pris på næsten alle typer materiale.

Roland RF-640 8 color med Roland GR-640 skæreplotter. Her kan du printe og udskære samtidigt, da du med denne bundle får 2 maskiner. Stort farverum, præcis udskæring.

Roland RF-640/ VF2-640 giver dig hurtige print, stort farverum og mulighed for at printe på de fleste materialer. Print også med pasmærker og konturskær i din skæreplotter.

Roland LEF2-200 Fleksibel UV printer der kan printe på sten, træ, læder, plast, glas, metal og meget mere. Print også med dækkende hvid og partiel lak.

Roland MDX-50 fræser. Velegnet til prototyper og mindre serier. Fræs i træ, plast og meget mere. Enkel betjening. Flotte og randskarpe detaljer.

Eksempler på nogle af Roland printerne

Tip

Monteringstip - gulvfolier

1. Til indendørs kampagner der kun skal ligge i kort tid, kan du bruge printfolier til gulve der har indbygget antiskrid overflade. Er det en længerevarende kampagne skal du bruge en løsning med printfolie og laminat.

2. Er det et helt nyt linoleums/plast gulv så monter ikke gulvfolie. Vent til der er gået på det i mindst 3 mdr. Problemet er at overfladen er diffusionsåbent og selvom du bruger en folie med aftagelig klæber vil limen blive gode venner med gulvet og vil skulle slibes af. Er det natursten og ulakerede overflader er det en god ide at lave en test før endelig montering.

3. Hvor antiskrid overfladen er angives enten som DIN 51130 + en R værdi (steder hvor du går med sko). Det er efter denne standard vores gulvfolier er certificeret. Der findes også en DIN 51097 med et efterfølgende bogstav og denne standard er til steder hvor du går barfodet.

4. Udover hvor ”ruflet” og antiskrid overfladen er, handler det også om stigning/hældning under test, altså om det er et plant gulv eller et skråt gulv. Det er en del af den test materialerne kommer igennem.

5. Sørg for at varme kanter godt efter med et blødt rulleværktøj og varmepistol. I fugtigt vejr kan der komme fugt nedefra og i regnvejr kan vandet løfte kanter og dermed give kortere udendørs holdbarhed

Her kan du se eller gense videoen hvor vi monterede en rød løber udendørs på SF sten:


Tilmeld nyhedsbrev

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!