Folie

Folie - MACtac 8900 serien

Folie

Hos vikiallo finder du bland andet et bredt udvalg af forskellige typer folie. De har alle forskellige formål og egenskaber. Brug oversigten her på siden til at finde info om de forskellige hovedkategorier, og lær mere om hvordan du kan bruge de mange muligheder til at udvide din forretning.

Skærefolie

Skærefolie

Skærefolie er en folie der, som navnet antyder, bliver brugt til udskæring af tekst/grafik på en skæreplotter. De fås i et væld af forskellige farver, og kan monteres på plane samt kurvene overflader. Når du vælger din skærefolie, kan du med fordel vurdere hvor lang tid der er brug for at folien skal sidde oppe, og hvilken overflade den skal monteres på. Er det en tekst der skal sidde på en leasingbil? eller er det et skilt til en virksomhed, der regner med at blive boende på deres adresse mange år ud i fremtiden?

Uanset hvilken opgave du står overfor at løse har vi en skærefolie som passer til!

Se mere om skærefolier her

wrapping folie

Wrapping folie

Wrapping folie, også kaldet indpakningsfolie, er designet til at blive monteret på krumme samt dobbeltkurvene overflader. De kan for eksempel bruges til indpakning af biler, både, møbler eller mobilcovers. En af fordelene ved indpakning er at det er væsentlig billigere end en lakering, samtidig med at du beskytter bilens/bådens overflade. Vi har flere forskellige serier af wrapping folie, som hver har deres særkende og udtryk. Vil du gerne i gang? Hos vikiallo holder vi løbende kurser i blandt andet bilindpakning. Hold øje med vores kursus og event side, og se hvornår du kan komme på kursus i indpakning.

Se mere om wrapping folier her 

Coverstyl

Coverstyl folie

Kært barn har mange navne, og vores designfolie fra Cover Styl' bliver omtalt og skrevet på flere måder. Ligegyldigt hvordan du udtaler, læser eller skriver det, så er det vigtigste at du kender til det.

Med denne folie kan du tilbyde dine kunder et væld af muligheder! Alt fra mindre opgaver som at skifte udseende på en skalstol, til store hotelrenoveringer, til nyt look af køkken eller badeværelset, til kontormiljøer og skriveborde. Ja mulighederne er mange.

Se mere om Coverstyl her

Designfolie

Designfolie

Med 3M Di-Noc og CoverStyl dekorations og designfolier fra vikiallo, kan du skabe noget helt nyt, enten som blikfang eller som en opgradering af noget eksisterende. Designfolierne er slidstærke, strukturerede, brandhæmmende, certificerede, hygiejniske, miljørigtige, æstetiske og kan formes.

Du kan vælge mellem mere end 1.600 designs indenfor træ, sten, marmor, stof, læder, metallic, glitter og standard farver. Hos vikiallo lagerfører vi altid 200+ designs og kan indenfor kort tid skaffe mere end yderligere 500+ designs.

Se mere om Designfolie her

Folie til upcycling

Folie til upcycling

Lær meget mere om hvordan du kan bruge designfolie til Upcycling. Pust nyt liv i interiør som skabe, døre, hylder, borde, og vægge. Opgrader interiør, køkken, vægge, døre, skabe, interiør på skibe, elevatorer, borde, reoler, ja alle steder hvor du har møbler eller interiør.

Upcycling er opkvalificerende genbrug hvor du i stedet for at smide ud, beholder dine ting og giver dem et nyt liv og et nyt udseende. Du sparer penge og passer på miljøet. Det er slidstærke overflader der kan formes, er lette at rengøre og så er de brandhæmmende.

Læs mere om Upcycling her

Designfolie til Hoteller

Designfolie til hoteller 

Med Cover Styl og 3M Di-Noc designfolier fra vikiallo, kan du forvandle interiør til et nyt og opdateret design, uden larm, nedetid samtidig med at du tager hensyn til miljøet og endda til en mere attraktiv pris.

Du opnår mange fordele ved at bruge designfolie

Se mere om Designfolie til hoteller her

Transfer til tekstiler / tøj

Transfer folie

Transfer er en folietype som, med en varmepresse, kan varmes fast på tekstiler som tøj, tasker med mere. Der er både farvede transferfolier til udskæring, og transferfolier til print. Du kan se billeder, videoer og meget mere på vores tide om transfer

Se mere om Transfer her

Glasdekorationsfolie

Glasdekorationsfolie

Glasdekorationsfolie giver dig mulighed for at lave dekorationer eller afskærmninger på glas, acryl eller polycarbonat. De kan bruges som de er eller udskæres på en plotter. Nogle glasdekorationsfolier kan endda printes, og derved give endnu flere muligheder.

Se mere om glasdekorationsfolie her

Magnetfolie til biler

Magnetfolie og stålfolie

Med magnet- og stålfolie får du muligheder for at give dine kunder nogle helt unikke løsninger. Mangetfolien er en magnetisk folie, som du du kan kombinere med forskellige lag af printet/udskåret stålfolie. Du kan med andre ord lave skilte og grafik til din kunde, som så selv får mulighed for at kunne arrangere / udskifte grafikken efter behov. Det kunne for eksempel være et menukort til en café eller restaurant, hvor de køre med skiftende menuer eller tilbud.

Få inspiration til hvilke opgaver du kan tilbyde dine kunder.

Se mere her om magnetfolie og stålfolie her