Mød Vikiallo på Formland d. 15 – 18 august i Herning

Mød Vikiallo på Formland d. 15 – 18 august i Herning

Kom og mød Vikiallo på Formland* - Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse. Formland er Danmarks største designmesse og har eksisteret de sidste 35 år. Her lærer du om nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design.

Vikiallo vil befinde sig i hal D og har stand nr. 3268 , hvor vi vil vise en masse forskellige designfolier bl.a. træ, marmor, sten, læder, standard farver, metallic og glitter.

Der vil under messen være spændende og lærerige foredrag og en masse forskellige aktiviteter. Der vil også være forskellige spisesteder.

Åbningstiderne for Formland er torsdag til søndag fra 10.00 - 18.00.

Der er gratis parkering ved Messecenter Herning.

*Formland er en messe for fagfolk og ikke for private personer, da leverandørerne, som udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen.


Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.