Kommende kurser hos vikiallo!

Kommende kurser hos vikiallo!

Så er det igen blevet tid til kursus hos vikiallo!

Vi har planlagt 5 forskellige kurser - nogle med flere datoer. Der er både planlagt kurser i Kolding (hos vikiallo) og på Sjælland.

Vi gør opmærksom på at der er et max antal deltagere pr. kursus, så det er først til mølle. Se hvordan du tilmelder dig længere nede på siden.

Kommende kurser hos vikiallo! wrapping1 scaled vikiallo

Med vores populære wrapping kursus vil du få både teoretisk viden om produkterne og hands-on montage samt forståelse for mulighederne med produkterne.

Et heldags kursus fra 9:00 – 16:00 inkl. forplejning og lidt værktøj.

Vi vil arbejde med flere forskellige brands som 3M 2080, Omega Skinz, Arlon PCC m.fl. Vi kommer rundt om det hele; planlægning, rengøring, værktøj og produkter, montage teknikker og meget andet.

Datoer :

8. marts 2023 i Kolding
15. marts 2023, Sjælland ved Roland DG, Gydevej 71, 3520 Farum

Log ind for pris

Kommende kurser hos vikiallo! planglas1 scaled vikiallo

En ny spændende solfilms sæson nærmer sig og med vores planglas solfilms kursus vil du være klar til både at rådgive kunderne men også udføre kvalitetsarbejde.

Et heldags kursus fra 9:00 til 16:00 inkl. forplejning og lidt værktøj.

Du vil lære at vælge det rigtige produkt til opgaven og til det specifikke glas. Derudover vil der være hands-on i montage. Vi kommer rundt om planlægning, rengøring, tilskæring, værktøj, montage teknikker, kantforsegling og meget andet.

Dato :

22. marts 2023 i Kolding

Log ind for pris

Kommende kurser hos vikiallo! designfolie1 3 scaled vikiallo

Interiør designfolie er et enormt stigende segment. Kom og lær om mulighederne for at tilføre et yderst interessant produkt til din portefølje.

Et heldags kursus fra 9:00 til 16:00. inkl. forplejning og lidt værktøj.

Kurset består af ca. 2½ times gennemgang af produkterne, samt deres anvendelses områder og muligheder. Resten vil være hands-on med produkterne hvor der læres om teknikker. Til sidst vil alle få lov at lave deres egen lille ting de kan tage med hjem.

Dato :

19. april 2023 i Kolding

Log ind for pris

Kommende kurser hos vikiallo! ppf1 scaled vikiallo

Da der er en stadig stigende efterspørgsel på gode og stabile PPF produkter og ikke mindst kvalitetsmontage, vil dette kursus give det perfekte fundament. LLumar laver nogen af de bedste og mest holdbare PPF produkter og LLumar’s træner Otto Frank vil lære fra sig af hans store viden på dette felt.

Et heldags kursus fra 9:00 – 16:00 inkl. forplejning og lidt værktøj.

Kurset indeholder læring om produkterne og de forskellige PPF serier og deres egenskaber. Derudover vil der være hands-on i montage. Vi vil komme rundt om planlægning af opgaven, rengøring, værktøj, montage teknikker, bulk montage samt precut montage.

Der vil også blive en introduktion til LLumar’s nyeste precut software CORE.

Datoer :

25. april 2023 i Kolding
26. april 2023, Sjælland Håndværkerbuen 22, 2670 Greve

Log ind for pris

Kommende kurser hos vikiallo! auto1 scaled vikiallo

Med vores autofilms kursus vil du blive i stand til at montere solfilm i køretøjer. Tempoet kommer efterhånden man bruger de færdigheder der læres.

Et heldags kursus fra 9:00 -16:00 inkl. forplejning og lidt værktøj.

Kurset består af en gennemgang af LLumars forskellige serie og deres forskelle, men primært vil det være læring om og hands-on med produkterne. Vi kommer rundt om rengøring, værktøj, tilskæring, indvarmning, montage og meget andet.

Dato :

3. maj 2023 i Kolding

Log ind for pris

Vil du gerne på kursus?
Tilmelding sker ved at sende en mail til [email protected] eller ved at ringe til vores intern salg på 7734 5511. Der skal oplyses hvilket kursus tilmeldingen gælder og fornavn samt efternavn på deltager.