HELT NYT spændende kursus hos vikiallo!

HELT NYT spændende kursus hos vikiallo!

Vil du gerne være en del af white toner transfer markedet hvor der er endnu flere muligheder sammenlignet med andre tekonologier? Lær bl.a. hvordan du kan producere dine egne digitale transfer til samtlige tekstiler, lave dine egne små emballager, invitationer, konvolutter og MEGET mere!

Er du allerede en del af markedet, men mangler inspiration, ekstra undervisning og ny viden til at tjene penge med løsningen? Så læs med her!

I samarbejde med OKI og FOREVER har vi planlagt et spændende kursus om OKI’s white toner printere og Forevers revolutionerende No Cut materialer.

På kurset vil du få en masse viden om white toner printerne og Forevers spændende transfer produkter. Der vil både være teoretisk viden og hands-on, så du selv får lov til at arbejde med produkterne sammen med vores og Forevers specialister.

Vi får besøg af 2 eksperter fra Forever. De vil starte med at fortælle om transfer produkterne. Kasper fra vikiallo vil herefter hjælpe med at vise og demonstrere i samarbejde med Forever hvorfor dette vil foregå på dansk og engelsk.

HELT NYT spændende kursus hos vikiallo! OKI Forever 1 scaled vikiallo

HELT NYT spændende kursus hos vikiallo! Forever Transfer scaled vikiallo

Det praktiske:

Datoer:
Tirsdag d. 13 juni, hos vikiallo i Kolding
Torsdag d. 15 juni, hos OKI Denmark, World Trade Center, Ballerup

Pris:
795,- ex moms
Inkl. forplejning og samples.

Lyder dette kursus som noget for dig?
Tilmeld dig ved at sende en mail til [email protected], hvor du nævner dit fulde navn og hvilket firma du kommer fra, så booker vi en plads til dig!