Danmarks bedste priser på roll-up systemer i oktober

Roll-Up tilbud 2

Danmarks bedste priser på roll-up systemer i oktober

Du får ekstra gode priser på roll-up resten af oktober

Vi har købt stort ind og det kommer dig til gode. Køb roll-up systemer til helt specielle priser i denne uge, eller så længe det parti vi har købt er på lager, så vent ikke for længe.

Priser gælder ved købt af kasser, de fleste er med 6 stk, en er med 9 stk. Her er de roll-ups vi kører helt specielle tilbud på:

 

OptiPrint RollScreen Standard. 80x200cm. Modtager knop i bunden så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 1 fod i midten med sort plastafslutning og sorte plast endestykker så der ikke er skarpe kanter. Med sort bæretaske. Flot finish. 9 stk i 1 kasse. Kun 765 stk til denne pris.

OptiPrint Roll-Up Basic III. 85cm x 200cm. God kraftig kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden, forstærket hul så stangen står meget stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder med grå plastafslutning så der ikke er skarpe kanter. Med sort bæretaske. Flot finish. Tynd papkasse rundt om hvert system. 85cm x 200cm. Der er 6 stk i 1 kasse. Kun 2.100 stk til denne pris.

OptiPrint Roll-Up Heavy III. 85cm x 200cm. God kraftig kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden, forstærket hul så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder med grå plastafslutning så der ikke er skarpe kanter. Med lækker ekstra foret sort bæretaske der åbnes i toppen. God papkasse om hvert system som du kan bruge til at videresende i. Flot finish. Der er 6 stk i 1 kasse. Kun 3.300 til denne pris.

 

Køb også printmedie til roll-up til speciel pris.

Køber du 1 eller flere kasser med Roll-Up systemer, får du 25% rabat på udvalgte printmedier til roll-up. Her er de printmedier vi kører special pris på

RollUp Film Standard. 210my PP-film med satin-mat coatning. Lys grå bagside giver block-out-effekt. Til kampagner og korttids opgaver. Buer lidt. Findes både til eco-solvent/UV/Latex og vandbaseret blæk. 914mm x 30 eller 1067mm x 30m.

OptiPrint RollUp Film Extended. 220my. Hvid mat med grå bagside. PVC forside og PET bagside. Flot print. Buer ikke. Velegnet til rollup, X-banner, montering i klemlister og andre display løsninger. 914mm x 50m eller 1067mm x 50m.

OptiPrint Texon Light-Stop. 190g. Blød lækker vinyl-tekstil med mørk grå blockout bagside. Buer ikke. Kan bruges til luksus rollup, x-banner, klemlister, afskærmning, lamelgardiner mm. 1250mm x 30m.

 

Bestil på mail@vikiallo.dk eller 7734 5511


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev