Caldera version 17 er netop udgivet nu!

Caldera version 17 er netop udgivet nu!

Kære Kunder,

Caldera vil gerne oplyse alle kunder, der stadig bruger Caldera version 14, at den 31. december 2023 vil denne version af vores software ikke længere blive understøttet.

Bemærk venligst, at Caldera netop har udgivet Caldera version 17.

Derefter vil teknisk assistance til version 14 ikke være tilgængelig fra Caldera, inklusive hotline og fjernstyring af din RIP-station.

Vi vil fokusere vores support og ressourcer på nyere versioner, hvilket giver os mulighed for fortsat at levere teknisk assistance og kundeserviceoplevelser af høj kvalitet.

Kan jeg stadig bruge version 14?

Ja - Du vil kunne fortsætte med at bruge version 14 med din nuværende opsætning og printmiljø. Men hvis du har brug for drivere til nye print- eller skæreenheder, kan disse kun leveres til version 17 (V17), hvilket kræver, at du opgraderer.

Kan jeg opgradere til V17?

Ja - Caldera opfordrer alle vores kunder til at få det bedste ud af vores software ved at være på den nyeste version. For at finde ud af, hvordan du opgraderer til version 17, og hvor meget det vil koste, bedes du kontakte vikiallo. https://www.caldera.com/version-17/

Hvordan kan jeg fortsat holde min software opdateret?

Caldera tilbyder en support og vedligeholdelseskontrakt kaldet CalderaCare. Med dette abonnement vil du være sikret, at alle dine softwareprodukter holdes opdateret med de seneste versioner og forbedringer. CalderaCare inkluderer også SLA-support (Service Level Agreement), hvor vores team af tekniske eksperter vil være klar til at svare og hjælpe dig med at holde din produktion kørende, når du har mest brug for det.

Du kan kontakte os for info om opgraderings pris  
på 77345511 eller [email protected]