3M verdensnyhed – spejlfolie!

3M verdensnyhed – spejlfolie!

Fasara_MirrorDen nye 3M Fasara spejlfolie er virkelig en god nyhed. Folien har 100% spejl effekt på begge sider, og er let translucent så når du monterer den på glas eller en klar akrylplade, har du spejl på begge sider. Kan også monteres på hvid eller farvet baggrund, så du kun har spejl på den ene side.

Folien er lavet af polyester til vådmontering på glas. Kan monteres på plane, let kurvede overflader. Den blokerer for 99% af UV lyset og reducerer blegning forårsaget af solens stråler. Folien er let at montere og nem at rengøre.

Velegnet til interiør dekoration, butikskæder, arkitekter, designere, udstillinger, fængsler og mange andre steder. Op til 5 års MCS Garanti. Op til 10 års forventet holdbarhed.

Det nye spejldesign er unikt og ser fantastisk ud! Den er på lager og du kan allerede nu bestille den hos vikiallo.


Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.