3 nye medarbejdere hos vikiallo

3 nye medarbejdere hos vikiallo

Vi er glade for at kunne byde velkommen til 3 nye medarbejdere i vikiallo, der alle er startet d. 1. Maj .

Peer Kaasgaard er ansat som produktspecialist

 

Peer Kaasgaard er ansat som produktspecialist. Peer har i mange år arbejdet med løsninger indenfor storformatprint, efterbehandling og optimering af produktioner, senest hos Oce/Canon Danmark.

Peer vil i samarbejde med ledelsen sørge for at vikiallo fortsat tilbyder de rigtige løsninger til vores kunders forskellige behov og opgaver. Peer vil også sørge for at introducere nye løsninger så vores kunder fortsat er i front med det de kan tilbyde.
Sune Rytter er ansat som servicetekniker på Sjælland

 

Sune Rytter er ansat som servicetekniker på Sjælland. Sune har mange års erfaring som tekniker, senest fra et job hos Oce/Canon Danmark.

Sune vil udføre service, reparationer og installation af storformatprintere, skæreplottere, skæreborde og laminatorer, ligesom han vil undervise i brugen af maskiner og programmer samt lave ICC profiler til printmedier. Sune vil også vise forskellen mellem de forskellige RIP programmer, så vores kunder kan få en endnu mere optimal produktion.

 

Morten Rasmussen er startet som lagermedarbejder.

Morten er udlært grafisk designer og ønskede nye udfordringer og vil indgå i vores team af dygtige lagermedarbejdere, der sørger for at vores kunder får deres varer fra dag til dag.