Du kan med fordel trække på vores mange års erfaring, når du skal løse en print- eller skilteopgave. Vi rådgiver gerne om de rigtige materialer, farveprofil, værktøj, efterbehandling, holdbarhed, montering og afmontering. Her er nogle eksempler, men ring gerne til os på 7734 5511 for at høre mere.

HOP TIL AFSNIT

Arbejdsteknikker, medier, montage, print, salg

Hvad betyder R-numre?

R-numrene er en Tysk test efter DIN 51130, og beskriver hvor skridsikker en overflade er. Nogle folier / laminater er fremstillet med en special 'anti-slip' overflade, der gør dem skridsikre op til en hvis grad. Jo større R værdi jo bedre slidstyrke har overfladen også og kan dermed holde til mere gangtrafik før anti-slip overflade slides af.

'Anti-slip' kan tjene flere funktioner:

  • Hvis der eks er en hældning på et gulv, anbefales det at bruge en R godkendt laminat/folie.
  • Bruger man en almindelig folie/laminat indendørs hvor det ikke bliver vådt, bør man alligevel bruge et produkt med en anti-slip overflade, så man ikke falder der hvor der er print/folie.
  • Hvis det er et område der bliver vådt, bedømmer man om det kan blive lidt vådt (indgang i et storcenter) eller meget vådt (omklædningsrum i en svømmehal, gulve i svømmehallen, på en båd osv) og bør så vælge gulv laminat ud fra dette.

I skemaet herunder kan du en oversigt:

R-numre skema vikiallo

* er mere slidstærk end Floorwalker | Walk On Sign og Floorwalker er samme produkt. De skriver op til R10, men den er kun R9. | 3M 3645 og 3647 er ikke testet efter DIN men efter EN1341 og EN1342

'One Way Vision' - Se ud, men ikke ind!

One Way Vision er et særligt, hullet printmedie, med sort bagside, som er beregnet til montage på glas. Mængden af huller, og den sorte bagside, gør at man udefra ikke kan kigge ind men kun se printet. Indefra kan man stadig se ud gennem printet!

'One Way Vision' kan anvendes til butiksruder, kontorvinduer og bilruder. Hvis det kun skal sidde kort tid, kan du vælge ikke at laminere det. Dog anbefaler vi at du laminere det hvis det skal sidde i længere tid, for at forhindre snavs mm. i at sætte sig i hullerne.

Tip til laminering:

Brug ikke en almindelig laminat, den er ikke glasklar og så vil man ikke kunne se ud. Brug i stedet en af de glasklare laminater vi har til One Way Vision.

Vi er så glade for mulighederne med dette produkt i vores nye lokaler på vikiallo academy. Se billederne herunder:

Montage af print på murstensvægge

Væggen er et stort kanvas med en masse muligheder. At montere print på murstensvægge er en god måde at tiltrække opmærksomhed på, uanset om det er inden- eller udendørs. Udnyt chancen til at montere reklamebudskaber, branding af virksomheden, vigtige informationer eller lav fede mønstre / motiver til dekoration.

Tip til montage:

  • Sørg for væggen er tør: murstensvæg må ikke være våd, da det påvirker klæberens hæfteevne.
  • Sørg for væggen er ren: Brug en kost til at børste snavs væk fra væggen. Selvfølgelig kan man ikke fjerne alt snavs, men ved at børste det værste væk får du et bedre resultat.
  • Sørg for væggen er lun: Du kan bruge en gasbrænder til at varme muren op. Dette dræber samtidig mikroorganismer, alger, mossporer med mere.
  • Tag dig tid: En af de fedeste ting ved murstensprint, er måden printet kan varmes ind i fugerne og murstenene. Ved at bruge bedre tid på indvarmningen, sikre du dig at væggens struktur bliver synlig, og at det får en længere levetid.

Tip til afmontering:

  • Brug varme: Varm folien op til ca. 60° og du kan afmontere i større stykker, uden limrester.
Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.