STEK automative

Beskyttet som ingen anden

Hold din bil beskyttet med STEK beskyttelsesfilm.

STEK har produceret en solid PPF/Paintprotection gennem flere år. I begyndelsen en PPF som vi kender den, transparent gloss eller mat PPF med selv-helende egenskaber og hydrofobiske overfalde. Men STEK har gjort PPF til et langt mere innovativt produkt.

De har nu kombineret de beskyttende og selv-helende egenskaber med de muligheder der er i wrapping folie. De laver nu en vifte af indfarvede PPF produkter. Det er lige fra standard farver som lilla og rød, til de mere specielle som Nardo grey, hvid perlemor og Porsche blå. De laver også PPF i kombination med carbon som man kender det fra indpakningsfolier, både i hvid og sort, men også en PPF der ligner rigtig carbon og som high gloss.

STEK indfarvet PPF

DYNOflex - Forrude beskyttelsesfilm
Beskyt din forrude mod skader og dyre udskiftninger

DYNOflex hjælper bilejere med at reducere risikoen for skader og udskiftning af din forrude, især ruder med kameraer og sensorer.
Klarheden i filmen sikrer et intakt udseende og klar synlighed.

STEK DYNOflex

Beskyt din forrude
Din forrude indeholder et væld af sensorer. Hvis den ikke bliver beskytte kan den let blive beskadiget, hvilket resulterer i høje reparationsudgifter.

STEK DYNOflex

Revnefri stødabsorbering
Når forruden udsættes for ekstreme stød, trækker den hydrogenbundne polyrethan DYNOflex som en fjeder, hvilket effektivt forhindrer skader.

Ekstrem holdbarhed
DYNOflex er revnefast og har evnen til selv at hele ridser. Sammensat af elastiske lag, absorberer DYNOflex effektivt selv de stærkeste stød.

Fremragende UV beskyttelse
DYNOflex har 99% UV afvisning, som beskytter dit køretøjs interiør mod at falme, og din hud med skadelige UV stråler.

Vejrbestandig
Med en vejrbestandig overfladebehandling, er DYNOflex yderligere designet til at modstå de hårdeste temperaturer og klimaforhold.

Krympefri montering
Filmen er nem og hurtig at montere og kræver ikke varme, hvilket reducerer den lange hærdningstid der typisk er for beskyttelsesfilm.

STEK Lygtefolie

Lygtefolie der beskytter din bils lygter, samtidig med den giver et unikt look til dine forlygter, tågelygter og baglygter.
Du beskytter dine lygter mod stenslag, insekter, fugleklatter og falmning og er selvhelende.

STEK DYNOshade

DYNOshade
45% lysgennemgang

STEK DYNOshadow

DYNOshadow
30% lysgennemgang

STEK DYNOsmoke

DYNOsmoke
30% lysgennemgang

STEK DYNOyellow

DYNOyellow
70% lysgennemgang