GSWF Paintprotection

GSWF Paintprotection

GSWF er en ny leverandør af paintprotection i høj kvalitet! Som noget unikt tilbyder de med deres 2020-serie en indfarvet PPF, i både mat og blank, så du kan kombinere total beskyttelse af din bil, med et farveskift. GSWF har også transparent PPF med perfekt gloss og forskellige tonede lygtefolier.

20 flotte farver!

GSWF 2020 serien

GSWF Paintprotection GSWF White Large vikiallo

Det bedste til din bil

GSWF har fremstillet paintprotection til internationale top brands i mere end 15 år, og kan nu begynde at tilbyde deres eget brand af paintprotection. De bruger kun den højeste kvalitet materialer, hvilket sikre dig et fantastisk produkt.

Klart det bedste

GSWF produkterne har markedets bedste klarhed, og den reneste glans. Du er garanteret et produkt som ikke gulner.

Strækbart

GSWF produkterne er super strækbare - prøv selv efter! Du oplever ingen grimme strækmærker eller uønskede linjer i den færdige montage.

Klæbeevne

GSWF produkterne er stærke, og trækker sig ikke tilbage når de først er monteret - heller ikke ved hjørnerne!

Galleri

Bare 2 eksempler på hvordan farvet PPF kan løfte din bil til det næste niveau.

Defender-serien: Transparent PPF

Defender-serien er til dig der ønsker at beholde farven på din lak, og samtidig vil beskytte den mest muligt. Defender-platinum og Defender-ultimate giver dig en perfekt, spejlblank overflade. Defender-satin giver en luksuriøs satin-finish. Uanset hvilken stil du er til, er du sikret et kvalitetsprodukt som yder maksimal beskyttelse af din lak.

Tonet PPF til dine lygter

Oplev en PPF specielt udviklet til at beskytte dine lygter. Den fås i en 30, 50 og 70% toning, som giver stil og attitude til din bil. Samtidig holder du dem nye, og slipper for ridser, stenslag og slid.