Mediemapper

Mediemapper vikiallo

vikiallo's mediemapper: Danmarks største udvalg af printmedier

Det kan være svært at vælge mellem alle de muligheder der er inden for medier til storformatprint. Du kan læse dig frem til meget, men faktum er at det bare er så meget nemmere at vælge medie til en opgave, når du kan sidde med en printet prøve i hånden. Du kan se hvordan lyset reflekteres i overfladen, mærke overfladens tekstur, og få en rigtig god fornemmelse for hvordan dit endelige printjob kommer til at se ud på det pågældende medie.

Derfor printer vi hos vikiallo vores egne mediemapper. Mapperne giver oversigt over mange af vores printmedier og deres egenskaber. eks. Hvilke blæktyper som kan bruges til mediet, vægt og tykkelse, hvis mediet har klæber er der beskrivelse af hvilken type, om den er PVC-fri osv. Vi har 2 mediermapper, 'Folier' og 'Specialiteter', der tilsammen udgør et samlet sæt. Kombineret med vores prisliste er du fuldt udstyret til at vælge de løsninger som passer dine behov bedst!

Mappe 1: 'Folier'

I denne mappe finder du blandt andet et udvalg af printbare 3-, 5- og 7-års folier til både plane flader og 3D-indpakning til eks biler, motorcykler med mere. Du kan også se eksempler på printede glasdekorationsfolier, folie til montage på vægge og mursten, printbar folie til brug på eks. butiksruder, refleksfolie, folie med specialklæber og meget mere.

Mappe 2: 'Specialiteter'

Denne mappe indeholder printede eksempler på eks. bannermateriale, backlit, forskellige former for printbare tapeter og canvas-materialer samt forskellige fotopapirer.

Hvordan får jeg mit eget sæt mediemapper?

Hvis du er interesseret i at få dit eget eksemplar, er du meget velkommen til enten at skrive til os på mail@vikiallo.dk, eller ringe til os på telefon 7734 5511. Alternativt kan du også udfylde formularen herunder:

Jeg vil gerne ha' vikiallos mediemapper

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.