OptiInk

OptiInk erstatter Bordeaux blæk vikiallo

OptiInk erstatter Bordeaux blæk

Der har været så store leveringsproblemer med Bordeaux blæk, at vi har testet forskellige blæktyper fra andre førende fabrikker. OptiInk er fra en af verdens største blækproducenter i USA. Farverum, pigmentstørrelse samt UV holdbarhed er som Bordeaux blæk. Ligesom Bordeaux blæk er det “mix ’n match”, så du kan uden videre skifte kassette i din printer, uden først at rense dit gamle Bordeaux blæk ud. Det samme gælder hvis du har monteret et bulk-system på din printer.

Hvorfor bruge OptiInk?

Du kan skifte til OptiInk hvis du gerne vil have et billigere alternativ til originalblækket fra Roland, Mimaki eller Epson. Vi har selv grundigt testet blækket, og kan stå inde for kvaliteten. Hvilke typer blæk findes der? Hos vikiallo forhandler vi OptiInk til tre forskellige printerproducenter. Du kan læse mere om hvilke typer blæk der findes erstatninger til i afsnittet herunder.

Roland

Specifikt designet til helt præcist at matche ydeevne & farveegenskaberne på Rolands originale blæk. Print på en lang række medier, og oplev de dybe, levende farver du kender fra Rolands blæk. Blækket virker med de samme farveprofiler du allerede bruger på dine Roland maskiner, og kan sættes direkte ind i maskinen uden at slanger med mere skal renses.

Det har en minimal lugt, er miljøvenligt, giver gode farvegradueringer og har en fantastisk hæfteevne. Du kan få OptiInk til følgende blæktyper:

MAX, 440ml kassette og 1L flaske
MAX2, 440ml kassette og 1L flaske
MAX3, 500ml kassette og 1L flaske

Mimaki

Match’er ydeevne & farveegenskaberne på SS21 blæk, til Mimaki. Du behøver hverken rense slanger, eller skifte farveprofiler inden du sætter din nye OptiInk i - Den er designet til at have de samme egenskaber, og farverum, som originalblækket fra Mimaki. Du kan få erstatning til følgende Mimaki-blæk:

SS21 (PrMS33) 440ml kassette

Epson

Match’er ydeevne & farveegenskaberne på UltraChrome blæk, til EPSON. Farverne bliver levende og er fremstillet til at præstere lige så godt som originalen. Blækket virker med de samme farveprofiler du allerede bruger, og kan sættes direkte ind i maskinen uden at slanger med mere skal renses. Du kan få erstatning til følgende printere fra Epson:

GS6000, 1L flaske
SC70600, 700ml kassette

    Vil du vide mere?