Bordeaux Blæk

Bordeaux blæk er markedsleder indenfor alternativ blæk. Virksomheden har 15 års erfaring med ink-jet og er i dag repræsenteret i mere end 100 lande. Bordeaux producerer blæk til de fleste typer printere og kan i dag tilbyde blæk til Roland, Mutoh, Mimaki, HP, Seiko m.f. Det er eco-solvent, mild-solvent, solvent og UV blæk. Vi har gennem årene testet mange alternative typer blæk, uden at finde noget vi syntes var godt nok. Nu har vi testet Bordeaux og de rammer plet. Vi er derfor meget glade for at være blevet valgt som den Danske distributør.
Bordeaux giver dig følgende fordele:

  • bedre modstandsdygtighed overfor snavs og mekanisk slidtage
  • lugtfri og miljørigtig (eco-solvent)
  • mix & match så du kan bruge samme farveprofiler som originalt blæk
  • vandfast og god modstandsdygtighed overfor kemikalier
  • væsentlig bedre pris så du bliver mere konkurrencedygtig
  • indeholder ikke cyklohexanon og NMP

Spar op til 50% på dit blæk

Bordeaux blæk typeMængde
 Eco-Solvent til Roland440ml kassette
 Eco-Solvent til Mutoh ValueJet/Rockhopper440ml kassette
 Mild-Solvent til Mimaki JV33/CJV30/JV5440ml kassette (1)
 Eco-Solvent til Roland/Mutoh1 liters flaske #
 Light-Solvent til Seiko Colorpainter 64s1 liters kassette (1)
 Light-Solvent til HP DesignJet 9000s/10000s1 liters kassette (1)
 Eco-Solvent rensevæske til Roland/Mutoh1 liters flaske

Alle priser er pr. stk. Alle typer er mix & match. (1) = findes også i 1 liters flasker. * = kræver BBIS bulk system. # = kræver Nite bulk system.

Download datablad på Bordeaux blæk

Mix & match Bordeaux’s blæktyper som vi tilbyder, giver dig mix & match, hvilket betyder at du kan skifte fra originalt blæk til Bordeaux løbende, efterhånden som dine farver løber tør. Du vil ikke opleve farveforskel og kan bruge de samme ICC profiler. Vi anbefaler at du laver et testprint samt et nozzle print før du skifter blæk, og gemmer disse med dato skrevet på. Så vil du opleve at din printer kører mindst ligeså godt med Bordeaux blæk.

Skift fra andet blæk Skifter du til Bordeaux blæk fra andre alternative blæk producenter, anbefaler vi at din printer renses igennem, først med rensevæske til dit nuværende blæk, så med Bordeaux rensevæske og herefter kan du bruge Bordeaux blæk. Du vil ikke kunne bruge de samme ICC profiler, da Bordeaux er den eneste alternative blæk der tilbyder ægte mix & match, men du vil kan dog skifte til de originale profiler, dog med forbehold at dine job ændrer farve afhængigt at hvordan dine tidligere profiler er bygget op. nyt_system

Bulk systemer Vi kan levere bulk systemer til Roland, Mutoh, Mimaki, HP og Seiko. Spørg gerne vores salgsteam om det rigtige system til din printer. Vi kan tilbyde disse bulk systemer:

Refill Kassetter. En transparent kassette hvor du med en lille tragt kan påfylde op til ca. 400ml blæk. Se priser pr. refill kassette uden blæk i vores webshop. Giver dig mulighed for at bruge 1 liters blæk flasker. En billig løsning men også en løsning der let giver svineri, og du kan ikke hælde så meget på som med Nite Napis systemet.

Bordeaux BBIS. Anbefales til Roland VS, da blæktilførsel er lodret på denne model, så for at undgå luftbobler i systemet, fraråder vi Nite som er et mere åbent system, der dog virker fint på andre modeller. Til BBIS kan du bruge 1 liters kassetter. En god og stabil løsning til Roland VS.

Nite Napis. Anbefales til Roland RS, XJ, XC, SC, SP og VP samt flere Mutoh og Mimaki modeller. Du kan bruge 1 liters flasker da du kan hælde på uden at svine. En god og stabil løsning.
Her er nogle eksempler på bulk systemer.

PrinterBulksystemFarveopsætning
Roland RS-640/VP-540/SP-540Nite Napis til 1 liters flasker #1 x CMYK
Roland SC-540, SJ-640, SJ-740Nite Napis til 1 liters flasker #2 x 6-farver
Roland XC-540/XJ-640/XJ-740Nite Napis til 1 liters flasker #2 x 6-farver

* = kræver BBIS bulk system. # = kræver Nite bulk system.

Bulk eller kassetter? Vi anbefaler dig at bruge kassetter hvis du har en mindre produktion og din printer ikke kører hver dag. Har du en større produktion, din printer kører en del hver dag og du har måske flere printere, anbefaler vi bulk system.

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere