Applikationstape

Gør din montering nemmere med applikationstape. Applikationstape kan bruges til både transferfolie og print. Er du i tvivl om hvilken slags applikationsfolie du skal bruge til lige netop din opgave, så tag et kig på denne oversigt.

B-Flex applikationtape til transferB-Flex Transfer folie

Italienske B-Flex laver en fantastisk applikationstape til printet transferfolie, som gør der legende let at montere på tekstil. Applikationtape fra B-Flex er effektivt, selv ved krævende og store udskæringer. En af de store fordele er at den er 'hot peel', hvilket vil sige at den skal trækkes af straks efter du har varmet din grafik på. Det gør at du undgår ventetid, og kan lave mere end med produkter som først skal bruge tid på at køle ned.

 

1 rulle er 25 meter, og fås i enten 50, 75 eller 150cm bredde  - se priser i vores webshop

Se også Hotmask 375 Applikationstape, uden liner så den er hurtigere at bruge.

 

Poli-Flex applikationtape til folie og print

Poli-Flex 122 og Poli-Flex 160 er applikationtape til folie og print. Poli-Flex 122 er lavet af mellemtykt papir med medium klæber. Poli-Flex 160 er kraftig gennemsigtig plast der ikke folder, med medium klæber. Begge er i 122cm x 100m ruller.

Poli-Flex 160 - se priser i vores webshop

 

OptiAppOptiApp papir applikationtape

OptiApp leverer topkvalitet applikationstape som er i kraftigt papir med en kraftig klæber, og den fleksibel og ligger glat til liner også steder hvor der ikke er folie under.

1 rulle er 122cm x 100m - se priser i vores webshop

Se OptiApp i webshoppen her

 

3M  applikationtape3M_logo

3M leverer topkvalitet applikationstape, med mange forskellige egenskaber. Du kan finde en beskrivelse af hver enkelt type ved at følge nedenstående link til vores webshop.

Se 3M applikationtape i webshoppen her

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.