3M Logo3M folier og laminater

3M udvikler, fremstiller og markedsfører produkter til markedet for grafik i storformat. 3M tilbyder et stort udvalg af grafiske løsninger til alle typer applikationer inklusive bilindpakning, branding af biler, flådeannoncering, oplyste skilte, arkitektoniske løsninger samt løsninger til jernbaneindustrien og gulvgrafik.

 

3M Controltac Car Wrap folie på karma fisker


 

3M 1380 bilindpakningsfolie

3M 1380 webbanner

 

1380 kan alt det 1080 kan, plus:

  • ægte 3D selv i dybe falser
  • let at repositionere
  • næsten usynlige mikrokanaler
  • hvidt lag = bedre opacitet, flottere farver

Download monteringsvejledning her og datablad her

Du kan se farver og købe 3M 1380 i vores webshop her


Nye farver i 3M 1080 serien

3M 1080 Car Wrap folier er en stor succes og farveudvalget udvides konstant for at imødekomme trends og kunders ønsker.

I starten af marts lanceres følgende 5 nye farver i 1080 serien.

5 nye farver 3M 1080 serie marts 2014Gloss Charcoal Metallic
Deep Blue Metallic
Matte Deep Black
Matte Indigo
Satin White Aluminum


 

3M spejlfolie!

3M Fasara spejlfolie hos vikialloDen nye 3M Fasara spejlfolie er virkelig en god nyhed. Folien har 100% spejl effekt på begge sider, og er let translucent så når du monterer den på glas eller en klar akrylplade, har du spejl på begge sider. Kan også monteres på hvid eller farvet baggrund, så du kun har spejl på den ene side.

Folien er lavet af polyester til vådmontering på glas. Kan monteres på plane, let kurvede overflader. Den blokerer for 99% af UV lyset og reducerer blegning forårsaget af solens stråler. Folien er let at montere og nem at rengøre.

Velegnet til interiør dekoration, butikskæder, arkitekter, designere, udstillinger, fængsler og mange andre steder. Op til 5 års MCS Garanti. Op til 10 års forventet holdbarhed.

Det nye spejldesign er unikt og ser fantastisk ud og vi har den pålager så du allerede nu bestille den hos vikiallo.


 

3M Scotchcal™ 80-serien

Støbt kvalitetsfolie med permanent transparent klæber. Fås i 84 standardfarver, med mulighed for at lave special farver. Anvendelig til dekorationer på plane til let kurvede flader med eller uden nitter.

Se i vores webshop.

3M scotchcal 80 skærefolie farvevifte hos vikiallo

3M™ Scotchprint® 1080 car wrap

Alt andet end almindelig. Giv din bil et unikt og karakteristisk udseende. Disse støbte indpakningsfolier kommer i et udvalg af farver og designs såsom carbon, mat og børstet metal finish. Monter med det samme - ingen print eller laminat er nødvendig.

Se i vores webshop.

3M 1080 car wrap folie farvevifte hos vikiallo

3M Controltac™ IJ380

Med den nye intelligente folie og laminat, der kan "huske" sin nye form, får du ubegrænset fleksibilitet og kan lave helindpakninger med maksimal effekt, selv montage på meget vanskelige former, hvor andre folier fejler på grund af deres "memory-effekt". 3M Controltac™ IJ380 og 3M Scotchcal™ 8580 laminat er specielt udviklet med henblik på helindpakninger.

3M Controltac IJ380 print folie vikiallo

Laminater til det hele

3M tilbyder naturligvis også laminater der passer til hver af deres printfolier, så du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten. Man kan sige, at de er som skabt for hinanden.


 

Eksempler på 3M folier og car wraps

3m-car-wrap-matte-black-silver-1080-scothprint.png3m-car-wrap-ferrari-1080-scothprint.png3m-2-car-wrap-1080-scothprint-1.png3m-car-wrap-1080-scothprint.png3m-car-wrap-carbon-folie.jpg3m-car-wrap-carbon-folie2.jpg3m-car-wrap-carbon-folie3.jpg3m-car-wrap-matte-blue2.jpg3m-car-wrap-matte-blue.jpg3m-dominos-case-pizzabude-3d-effect.jpg

 

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.