Roland LEJ-640 – Hybrid UV Printer

Roland LEJ-640 banner

Roland LEJ-640 - Enestående UV-LED hybridprinter

Roland LEJ-640 har, ud over det kendte Roll to Roll-system, også et bord og justerbart printhoved. Det betyder at der kan printes direkte på letvægtsmaterialer, som eksempelvis karton, aluminium, Kapa plader, polycarbonat og akryl på op til 13mm tykkelse. LEJ-640 har 6 printhoveder, ligesom LEC-330, og printer med op til 6 farver (CMYKWhGl).Den kan printe op til 12m² i timen, samt på plader på op til 2000mm.

vikiallo autoriseret roland forhandler 2019

Udforsk nye materialer, produkter og markedsmuligheder

Roland LEJ-640 åbner dørene for nye muligheder inden for specialfremstillede produkter og displays. Du kan fremstille alt fra prototyper på emballage til skilte i storformat, dekoration, udstillingsartikler og meget mere.

Fire forskellige blækkonfigurationer

Eco-UV blæk hæfter på en lang række forskellige materialer, og giver en flot dækning og detaljegrad. Printer du med Eco-UV blæk skal printet ikke afgasse, og det kan strækkes rundt om kurvede flader og kanter uden at krakeler! Roland LEJ-640 har også mulighed for at køre med klar lak, og kan derved lave fantastiske teksturer, som eks. mat, glos eller dybdeeffekter.

Kraftig, effektiv og ozonfrie LED-lamper

 Roland LEJ-640 UV printer

Minimal varmepåvirkning

Roland LEJ-640 er udstyret med effektive LED-lamper som hærder dit print hurtigt, og speeder din produktion op. Med en holdbarhed på op til 10.000 timer kan du roligt printe på livet løs. De indbyggede LED udskiller minimal varme, og du kan derfor uden problemer printe på ellers skrøbelige materialer.

Eco-label

Printeren har modtaget Rolands Eco-label for dens miljørigtige design. Den har gjort sig fortjent til det ved at LED-lamperne i printeren er helt ozinfrie, og ved at den producerer lys kendt som ’Near-UV’ på UV-indekset. Derved er printeren et sikket valg i forhold til produktion med almindelige UV-lamper.

Roland LEJ-640 video

Brochure m.m. for Roland LEJ-640

Brochure (ENG)

Klik på billedet herunder, og hent den engelse brochure på Roland LEJ-640.

Roland LED-640 brochure

Hvad koster Roland LEJ-640?

Roland LEJ-640 UV printer

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.