Roland LEJ UV Flatbed printer

Roland LEJ banner

Roland LEJ UV Flatbed findes i fire modeller, LEJ-640F LEJ-640S-F200, LEJ-640S-F300 og LEJ-640S-F400. LEJ giver smukke print på alt lige fra tyndt printmedie, til store plader og endda mursten.

Det er en fantastisk løsning som nemt passer til standartstørrelserne på foamcore, plastikplader, træplader glas eller metal. Den er perfekt til eks. at printe motiver på hundredevis at USB nøgler, smartphone etuier eller større ting som guitarkasser, vandflasker eller døre. Med en lasteevne på op til 200 kg er du godt udstyret uanset hvad du skulle ønske at printe på.

Roland LEJ produkter

Udvid din produktion

Med et stort udvalg af printstørrelser der indeholder vakuum i flere zoner, gør s-serien det muligt at skabe fantastisk kvalitet på både tynde og tykke underlag.

Den unikke hærdning ved lav temperatur af Rolands LED UV blæk, gør s-seriens flatbed kompatibel med en række materialer,
såsom akryl, plast, træ, glas, læder, metal, banner, vinyl, lærred, papir og mere!

Roland LEJ Flatbed

Guitar kasse printet på Roland LEJ UV Flatbed

Udforsk en masse nye muligheder

Træd ind i en verden med uendelige muligheder. Print på konventionelle og ukonventionelle materialer til både indendørs og udendørsbrug. Udforsk farverne og mulighederne, for at skabe billeder, logoer og meget mere i fuld farve og i høj kvalitet.

Strømbesparende og ozonfri

LEJ er udnytter strømmen utroligt effektivt. Så effektiv at den kan sluttes direkte til et standart strømstik. Den bruger kun en brøkdel af den strøm som andre flatbed printere behøver. Printeren bruger de samme ozonfrie LED-lamper som LEC-serien. Du kan derfor roligt printe på selv følsomme materialer, uden at være bekymret for at hovedet påkører mediet som følge af varmedeformering.

Eco-label
Printeren har modtaget Rolands Eco-label for dens miljørigtige design. Den har gjort sig fortjent til det ved at LED-lamperne i printeren er helt ozinfrie, og ved at den producerer lys kendt som ’Near-UV’ på UV-indekset. Derved er printeren et sikket valg i forhold til produktion med almindelige UV-lamper.

Tilbud unikke produkter til dine kunder

Skab din egen visuelle indflydelse på design, reklamer, skilte og mere. Med s-seriens fantastiske effekter,
bl.a. tekstur, effekter med hvid og gloss blæk, kan du skabe dine helt egne unikke produkter!

Skræddersy din flatbed, så den matcher dine behov!

Uanset om du ønsker at forbedre din produktion, eller printe på et hav af materialer, så er der altid en flatbed der passer til dit budget og dine behov.

Roland Lej UV Flatbed video

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv korrekt mailadresse
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!