FujiFilm Onset X

FujiFilm Onset X HEADER onset X vikiallo

FujiFilm Onset-X UV-Printeren er bygget til at producere både detaljerede og store UV-Print. Den er perfekt til de opgaver som kræver detaljerede print. Printeren giver dig mulighed for at få de reklameopgaver som kun få kan klare, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

FujiFilm Onset X Onset X3 image vikiallo

Onset X

  • Industriel UV flatbedprinter op til 322cm x 160cm.
  • Op til 180 plader/t.
  • Op til 14 farvekanaler.

Den ultimative flatbed produktionsplatform

Den kraftfulde Onset X er en 10. generation af UV flatbed fra Inca og Fujifilm, der nyder godt af over 15 års teknisk udvikling og ekspertise.

01. ULTRA-HØJ PRODUKTIVITET OG RAPID JOB CHANGEOVERS

Onset X-Serien indeholder nu en række forbedringer, der resulterer i meget højere printhastigheder og maskinudnyttelse og derfor højere produktivitet. Disse forbedringer er tilgængelige i Onset X HS-modellerne inden for området og skyldes:

  1. Automatisk 30 sekunders jobopsætningstid
  2. Tryk på oppetid og pålidelighed
  3. Op til 1450 m2/time udskrivningshastigheder
  4. Produktivitet på gulvet

FujiFilm Onset X OnsetX3 main 01 vikiallo

FujiFilm Onset X Onset main 02 vikiallo

02. MEGET KONSISTENT PRINTKVALITET I STOR PRODUKTION

Onset X-serien producerer med høj printkvalitet i stort format ved højere hastigheder end nogen anden UV-Flatbed inkjet-printer. Den bevarer denne ydeevne gennem hele dens levetid, Dette skyldes udviklingen af en række avancerede teknologier såsom Fujifilm printhoveder og Fujifilm blæk.

03. UTROLIG PÅLIDELIG OG PRODUKTIONSDYGTIG

Onset X storformat UV-printere har et berettiget ry for fremragende pålidelighed og opnår 90% oppetid, takket være brugen af de allerbedste industrielle komponenter, ekstraordinær byggekvalitet og intelligente indbyggede funktioner, så den kan opretholde optimal ydeevne og minimere nedetid. Derudover kan supportsofware også fjernovervåge og diagnosticere potentielle problemer, før de opstår.

04. EN INVESTERING, DER KAN VOKSE DIN VIRKSOMHED

Onsets 'skalerbare arkitektur' betyder, at en maskine kan skræddersys til at opfylde individuelle forretningsbehov på tidspunktet for den første investering, men derefter ændres for at muliggøre fremtidig ekspansion. Onset X er bygget til at give printhovedkonfigurationer mulighed for at ændre sig og vokse uden at skulle ændre andre dele af maskinen.

FujiFilm Onset X Onset main 05 vikiallo

05. ALLIDIGHED TIL HÅNDTERING AF DE FLESTE ANVENDELSER

Lav fantastiske print til indendørs og udendørs grafiske reklamer, mere effektivt end nogen anden proces. Fra hverdagsskiltning til baggrundsbelyste displays i højeste kvalitet til krævede markeder som kosmetik og luksusforbrugsvare.

06. VALG AF MEDIEHÅNDTERING

Meget korte kørsler og ebgangsjob kan printes med manuel indlæsning og start, men et hurtigt og kraftfuldt håndteringssystem er afgørende for, at Onset X kan udføre sin fulde kapacitet til hurtige jobomdrejninger og længere kørsler.

Der er tre automatiseringsmuligheder for Onset X:

FujiFilm Onset X Onset main 06 vikiallo

FujiFilm Onset X Onset main 07 vikiallo

FujiFilm Onset X Onset main 08 vikiallo

07. 6 MÅDER AT BEGYNDE DIN INVESTERING

Takket være Scalable Architecture er der seks måder at starte din investering i en Onset X storformat UV-flatbedprinter. 

FujiFilm Onset X 6 printers vikiallo