FujiFilm Acuity Ultra R2

FujiFilm Acuity Ultra R2 HEADER acuity ultra vikiallo

FujiFilm Acuity Ultra R2 UV-printeren er bygget til at producere detaljerede og store UV-Print, den er perfekt til de helt store opgaver så som store bill-boards og bannere, printeren giver dig mulighed for at få de reklame opgaver som kun få kan klarer, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

FujiFilm Acuity Ultra R2 Acuity Ultra R2 OGP 1 vikiallo

Acuity Ultra R2

  • Lynhurtig UV rulleprinter i 340cm eller 513cm bredde.
  • Op til 400m²/t.
  • CMYKlclm+2xhvid

FujiFilm Acuity Ultra R2 Beauty Highend Display vikiallo

FujiFilm Acuity Ultra R2 Watch Highend Desiplay vikiallo

FujiFilm Acuity Ultra R2 Polyester banner vikiallo

Det perfekte forhold for profit

Med det ideelle forhold mellem kvalitet, hastighed og omkostninger i brug giver Acuity Ultra R2 dig muligheden for at drage fordel af et stort udvalg af indendørs og udendørs applikationer. Tilbyder bedre kvalitet. Producer ved højere hastigheder. Kør din virksomhed fremad med en enestående superdækkende maskine fra verdens førende inde for industriel ink-jet teknologi.

Nøglefunktioner

Acuity Ultra R2 har en lang række funktioner for at maksimere din produktivitet og kvalitet. Selvom funktionerne er avancerede er printeren stadig super nem at bruge og meget brugervenlig. Kvaliteten er ekstremt høj, og kan sætte dig i spidsen af branchen.

FujiFilm Acuity Ultra R2 Acuity Day 2 32 scaled vikiallo

Printhoveder af høj kvalitet

3-Niceau gråhovede printhoveder levere 3,5 PL native drop-størrelser op til 1200 x 1200 dpi opløsning af 2.656 dyser arrangeret over en bredde på 108mm.

Højtydende Uvi-jet GS & AU blæk

Nye blæk med høj densitet levere enestående farverigdom og en bred farveskala. Fremragende inter-coat laydown producere solide baggrundsbelyste farver og udskifter. Blækene viser heller ikke revner, når den foldes på grund af den lave blækopbygning. Den nye high-density blæk leveres med 3,5 pl printhoveder, hvilket resultere i en meget labv filmtykkelse og ultra-lavt blækforbrug, hvilket resultere imeget lave omkostninger til brug og højere fortjeneste pr. print.

FujiFilm Acuity Ultra R2 Acuity Day 2 28 scaled vikiallo

FujiFilm Acuity Ultra R2 Acuity Day 2 8 scaled vikiallo

Vandkølet vakuum bord

Et unikt kølet vakuumbord opretholder substrattemperaturen under udskrivning og tillader brug af tynde varmefølsomme underlag, hvilket reducerer krympning af medier og rynker.

Mekanisk substrat detektor

Acuity Ultra R2 er udstyret med mediesensorer placeret under de bagerste mediespændingsruller. Acuity Ultra R2 5000 er udstyret med 3 sensorer. Acuity Ultra R2 3200 er udstyret med 2 sensorer

Mediesensorerne registrere, hvornår medier lægges på maskinen, og advarer operatøren, hvis der er en fejl med medielægningen, f.eks. Hvis der er løbet en medierulle ud, eller mediet ikke er stramt. Sensorerne anvender ultralydsdetekteringsteknologi og fungere til alle medier, herunder klare medier.

FujiFilm Acuity Ultra R2 Acuity Day 2 12n scaled vikiallo

FujiFilm Acuity Ultra R2 AcuityDay 1 7 scaled vikiallo

Auto medietykkelse og positionsmåling

Acuity Ultra R2 er udstyret med en mediedetektor monteret på vognen. Dette bruges til at bestemme placeringen og tykkelsen af mediet.

Blæk spytter for at minimere maskinens nedetid

Acuity Ultra R2 er udstyret med en spytfunktion designet at reducere maskinens nedetid. Dette bevarer udskriftskvaliteten og hjælper med at øge den samlede konsistens af de udskrevne resultater.

FujiFilm Acuity Ultra R2 Acuity Day2 39 1 1 scaled vikiallo