FujiFilm Acuity B1

FujiFilm Acuity B1 HEADER B1 vikiallo

FujiFilm Acuity B1 UV-Printeren er bygget til at producere både detaljerede og store UV-Print. Den er perfekt til de opgaver som kræver høj opløsning og knivskarpe detaljer. Printeren giver dig mulighed for at få de reklameopgaver som kun få kan klare, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

FujiFilm Acuity B1 Acuity B1 21 1 vikiallo

Acuity B1

  • Flatbed UV arkprint i B1 format.
  • Op til 200 ark/t.
  • 2xCMYK eller CMYK+2xhvid.

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 01 vikiallo

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 05 vikiallo

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 02 vikiallo

Alsidigt B1 format inkjet system med fuld automatisering

Acuity B1 kombinerer fuld automatisering, nærfotografisk billedkvalitet og den perfekte formatstørrelse til hundredvis af applikationer og repræsenterer en spændende og unik innovation inden for digital print. Med Fujifilm UV inkjet teknologi modvirker kvalitetens rivaler. Print på plastik op til hele 10mm tyk, plus en bred vifte af belagte og ikke belagte materialer.

Nøglefunktioner

Acuity B1 har en lang række funktioner for at maksimere din produktivitet og kvalitet. Selvom funktionerne er avancerede er printeren stadig super nem at bruge og meget brugervenlig. Kvaliteten er ekstremt høj, og kan sætte dig i spidsen af branchen.

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 01 1 vikiallo

Direkte til medie

Drevet af den verdenskendte FujiFilm ink-jet teknologi og tilbyder Acuity B1 alle fordelene ved flatbedprint med fuld automatisering. Print direkte på en lang række medier i en meget høj kvalitet.

Udskriftsmateriale i fuld bredde

Et udskriftsarray med printhoveder i fuld bredde over hele bredden af arbejdsarealet, sikrer fremragende produktivitet, fremragende kvalitet og mindre banding.

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 02 1 vikiallo

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 03 1 vikiallo

Optisk justeringssystem

Acuity B1 kan prale af en registreringsnøjagtighed på +/- 0,1mm takket være det integrerede optiske justeringssystem.

UV-Hybridhærdnings system

Sammen med UVI-JET kx blæk giver dette unikke hybridsystem med LED UV fiksering og UV hærdning mere præcis styring af UV intensiteten end andre systemer, hvilket giver bedre kontrol over det færdige print.

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 04 1 vikiallo

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 05 1 vikiallo

Dysekortlægning

Et intelligent dysekortlægningssystem opretholder udskriftskvaliteten og afhjælper defekter, selvom skrivehovedets dyser mangler eller afviger.

Fremragende udskriftskvalitet

Markedsledende FujiFilm Dimatix QFR7 printhoveder med 7pl native drop størrelser sammen med en meget lav filmvægt leverer kvalitet, der imponerer.

FujiFilm Acuity B1 pic AcuityB1 06 vikiallo