Roland LEC – UV med print ‘n cut

Roland LEC uv printer

Roland LEC - Print, Laker, dekorer, fals og konturskær med 1 maskine!

Roland LEC fås i både 30” og 50”. Du kan nemt lave farverige, levende prototyper samt producere mindre oplag. En verdens af forskellige materialer er åben, uden at du skal skifte mellem flere maskiner. Lav emballage, tryk på tasker og poser, labels eller medier til bagbelysning. Print CMYK + hvid + lak. Lav efterfølgende skær og fals og imponer dine kunder med solide løsninger ud over det sædvanelige.

Håndter de uendeligt mange muligheder

Fra papir til karton – Nu kan du endelig printe med en utrolig detaljeret billedkvalitet på helt op til 1440 dpi. Med både CMYK + hvid + lak kan du printe smuk grafik og flotte tekster, mens du har muligheden for med lak at tilføje en ekstra dimension til dine printjobs.

Roland LEC - packageprototyping

Aldrig har prototyper på emballage været nemmere

Om det er en label, kasse, pose eller sleeve er det vigtigt at kunne vise sine kunder hvordan du kan få deres produkt til at ligne en million. Men at få fremstillet en prototype på den traditionelle måde er dyrt at tager lang tid. Roland LEC gør op med dette! Nu kan du selv lave dine egne prototyper hurtigt en nemt, med alle de effekter du ønsker, på stort set alle materialer. Du kontrollere processen fra start til slut. Vis dine kunder præcis hvad du kan gøre for dem og deres produkter.

Video: En printer som beriger din virksomhed

Fire forskellige blækkonfigurationer

Kombinationer af blæk 1

Kombinationer af blæk 2

Eco-UV blæk hæfter på en lang række forskellige materialer, og giver en flot dækning og detaljegrad. Printer du med Eco-UV blæk skal printet ikke afgasse, og det kan strækkes rundt om kurvede flader og kanter uden at krakeler! Roland LEJ-640 har også mulighed for at køre med klar lak, og kan derved lave fantastiske teksturer, som eks. mat, glos eller dybdeeffekter.

Roland LEC brochure download

Roland LEC brochure

Hvad koster en Roland LEC?

Roland LEC printer

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.